Szakmai konferencián mutatkozik be a Quest IT felügyeleti szoftver

forrás Prim Online, 2011. szeptember 24. 08:11

A díjnyertes Quest cég megoldásait mutatja be szakmai konferencián az amerikai szoftverház magyarországi képviseletét ellátó Ker-Soft Kft. szeptember 27-én 9 és 16 óra között a Larus étterem és Rendezvényközpontban.

A Quest Software központja a californiai Aliso Viejo városban van, a cég világszerte 60 országban rendelkezik irodával. Magyarországon a Quest Software a Ker-Soft Kft-t 2010 tavaszán bízta meg a termékeinek képviseletével.

A vállalat éves bevétele 2009 óta kb. 700 millió USA dollár, vagyis 130-140 milliárd Ft évente. A Quest termékeit a banki szféra, a kereskedelmi- és telekommunikációs cégek, a gyógyszer- és autógyárak élenjárói szinte kivétel nélkül használják, a Top 10-ből gyakorlatilag 10 cég az ügyfelük valamennyi iparágból világszerte. 

A konferencián előadások hangzanak el a különféle platformokról (Oracle, Microsoft, IBM, SAP, Novell, Mac, Blackberry, stb.) amelyeken használható a Quest egyik vagy másik terméke, és azokról a területekről (adminisztráció és automatizálás, adatvédelem, fejlesztés és optimalizáció, hozzáférés-menedzsment és jogosultság-kezelés, migráció és konszolidáció, teljesimény monitorozás és -menedzsment, virtualizáció), ahol a megoldások már bizonyítottak. A szakemberek, akiktől a konferencia résztvevői első kézből hallhatnak előadásokat a Quest legújabb termékeiről, az IT infrastruktúra-felügyelet leegyszerűsítésében látják a szoftver legfőbb előnyét, csökkenti a káoszt, a stresszt és nem utolsó sorban költséget takaríthatunk meg a segítségével.

A konferenciára e-mailben lehet jelentkezni a quest@kersoft.hu levélcímen.