Egy év alatt 50 ezer készülékbiztosítás a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2011. szeptember 26. 11:13

Az okostelefonok növekvő népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb az igény a T-Mobile ügyfelei körében az értékes készülékek biztosítására. Ezt bizonyítja, hogy a bevezetés óta eltelt egy év alatt 50 ezer készülékre kötöttek biztosítást, ami rekordnak számít a közép-kelet európai régióban.

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile és az ACE European Group T-Mobile előfizetők számára kialakított közös szolgáltatása.
A T-Mobile egy éve, a hazai piacon elsőként tette ügyfelei részére elérhetővé ezt a szolgáltatást, amelynek keretében ma már nemcsak mobiltelefonokra, hanem táblagépekre is lehet biztosítást kötni. A szolgáltatás szükségességét és népszerűségét mutatja, hogy a bevezetés óta 50 ezer ügyfél igényelt biztosítást újonnan vásárolt készüléke mellé, és a szolgáltatás számos esetben nyújtott már segítséget. A mobilszolgáltató arra törekszik, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbb lehetőséget, ezért két különböző konstrukciót kínál: az alap csomag, a készülékek véletlenszerű károsodására és rongálódására, míg az extra csomag az előbbiek mellett lopás esetére is fedezetet nyújt a szerződésben foglalt feltételekkel. Mindkét biztosítási csomag esetében a készülék értékétől függ a biztosítás havidíja és a kár esetén fizetendő önrész is – utóbbiból a vállalat Platina szintű ügyfelei  20%, Arany szintű ügyfelei pedig 10%, kedvezményt kapnak.
Minél komplexebb kiszolgálásuk érdekében a T-Mobile a készülékbiztosítás mellett családi baleset- és utasbiztosítást is elérhetővé tesz ügyfelei számára, ezzel a legszélesebb körű biztosítási portfóliót mondhatja magáénak a magyarországi mobilszolgáltatók közül.
A biztosítási szolgáltatások megrendelhetők a T-Pont üzletekben és partnereknél, telefonon, vagy a www.t-mobile.hu honlapon.