Megfizethető árú lemezes mentést kínál a Fujitsu Eternus CS800

forrás Prim Online, 2011. október 4. 08:53

A biztonsági adatmentés technológiájának megválasztásakor a vállalatok eddig kénytelenek voltak dönteni a gyors ám drága lemezes mentés vagy a lassú de olcsóbb szalagos mentés között. A Fujitsu harmadik generációs ETERNUS CS800 célgépe feloldja a dilemmát. A megoldás fejlett deduplikációval csökkenti a ténylegesen mentést igénylő adatmennyiséget, megfizetőbbé téve ezzel a lemezes technológiát.

A fejlesztéseknek köszönhetően az ETERNUS CS800 S3 kétszer olyan gyors, mint a korábbi modell, deduplikációs képessége pedig akár 95 százalékkal is csökkentheti az elmentendő adatmennyiséget. Az ETERNUS CS800 S3 támogatja a több fiókirodát lefedő, zökkenőmentes központi adatmentést, és akár huszadára is mérsékelheti a hálózati forgalmat, ami lehetővé teszi a biztonsági mentés éjszakai lebonyolítását.

Az ETERNUS CS800 S3 automatikusan kezeli az összes deduplikációs és adatreplikációs funkciót, valamint a hardver- és a szoftverkonfigurálást. Az üzemkész állapotban szállított megoldás a hálózat topográfiájához igazodva automatizálja és optimalizálja a biztonsági mentést. Teljesítményénél és skálázhatóságánál fogva teljes körű védelmet nyújt a fontos adatok számára. A kereskedelmi forgalomban kapható összes mentési szoftverhez rendelkezik tanúsítással, így a meglévő környezetbe is könnyen beilleszthető.

A 4-től 160 TB-ig terjedő kapacitással rendelhető ETERNUS CS800 S3 max. 5,8 TB adatot továbbít automatikusan óránként. A 4 TB-os, hálózati elérésű (NAS) modell mellett egy 8 TB-os NAS modell is csatlakozik a kínálathoz, amely a kisvállalkozások és fiókirodák speciális ár-teljesítmény igényeit állítja a középpontba. Az új SPEED üzemmód még gyorsabb átviteli sebességet kínál a kritikus alkalmazások (pl. adatbázisok) védelmére. A Fujitsu Professional Services szakértői további licencköltség felszámítása nélkül segítenek az ETERNUS CS800 S2-őt használó ügyfeleknek bevezetni az új generációs modell ütőképes, új funkcióit.