Jó hír a mozi-mánisoknak: megújult a Mozi24 iPhone alkalmazás

Kütyü Magazin, 2011. október 11. 10:57

A legkedveltebb hazai mozis iPhone applikáció, a Mozi24 új funkciókkal bővült, és Mozi24 PRO néven már elérhető az Apple alkalmazásboltjában. Az alkalmazás Lite verziója ugyancsak kapott némi ráncfelvarrást.

Az iPhone-okra fejlesztett új Mozi24 Pro alkalmazás az Apple elektronikus áruházából tölthető le, és mindent tud, amire egy filmbarátnak szüksége lehet. Naprakész adatbázissal rendelkezik minden hazai moziról és a bennük vetített valamennyi filmről.

A korábbi Mozi24 verzió is tartalmazta azokat a funkciókat, amelyek a felhasználóknak a legfontosabbak egy mozis alkalmazásnál: megismerhették a legfrissebb premierfilmek alaptörténetét, kritikákat, képeket böngészhettek, illetve azt is megtudhatták, hol és mikor vetítik a kiválasztott filmeket a mozik. Az applikációt most további kényelmi és közösségi funkciókkal bővítette a Sanoma Mobilmédia fejlesztői csapata.

A Mozi24 PRO alkalmazásban megnézhetők a filmekhez tartozó trailerek, ezen felül betölthető az adott alkotás oldala az imdb.com-ról még több adattal és érdekességgel. Nemcsak filmek alapján, hanem időpont-alapon vagy a kedvenc mozi kínálatából kiindulva is kereshetünk, végül pedig egy mozdulattal felhívható a mozi jegyrendelésért, a térkép pedig útba is igazít. Végül SMS-ben vagy a Facebook-on keresztül egyből meghívhatjuk barátainkat egy közös filmnézésre. A program az otthonülőknek is hasznos lehet: DVD-ajánlók, filmes hírek és már nem vetített filmek ismertetői is elérhetőek.

Mindezek mellett a Mozi24 Lite verziója is megújult: az alkalmazás retina felbontású megjelenést kapott, új menürendszerrel, megosztási lehetőségekkel és filmértékelés- funkcióval bővült.

Az alkalmazások a következő linkről érhetők el:

Mozi24 Pro: http://itunes.apple.com/tw/app/id467101165?mt=8

Mozi24 Lite: http://itunes.apple.com/sn/app/mozi24/id329601534?mt=8