A honlapod a holnapod - még két hét a nevezésre

forrás Prim Online, 2011. november 2. 11:17

Bár elvileg már lejárt a nevezési határidő, a szervezők a hosszú hétvégére és a nagy érdeklődésre való tekintettel két héttel meghosszabbították azt, így november 13-áig még lehet aspirálni "Az Év Honlapja" címre. Az idén immáron 10. alkalommal útjára induló „Az Év Honlapja” pályázat sok újdonsággal várja továbbra is a résztvevőket. Az eddigi 22 kategória 3 újabbal bővült. A Márkázott digitális megoldások, a Közösségi marketing megoldások és a Mobil marketing alkalmazások kategóriája remélhetőleg már most nagyon népszerű. 

November 13-át követően a szakmai zsűri kiválasztja Az Év Honlapját, valamint minőségi és különdíjban részesíti a legjobb pályázatokat. 


A közönségszavazás két platformon zajlik majd. A pályázat hivatalos Facebook oldalán már lehet szavazni az általunk vélt legjobbakra, a már jól megszokott közönségszavazás pedig a pályázat lezárultával indul a www.azevhonlapja.hu oldalon.

 

A díjakat december 2-án, Budapesten adják át a Hotel Héliában, ahol online workshopon vehetnek részt z érdeklődők és a pályázók egyaránt. A díjátadó után a 10. szülinap alkalmából pedig afterpartyval várják a résztvevőket.