1 milliós fejlesztői verseny a Telenor Mobil Weekenden

forrás Prim Online, 2011. november 16. 17:18

Fejlesztőket, mobil rajongókat, szakmabelieket, játékrajongókat - no meg mindenkit, aki kíváncsi az okostelefonokra - várnak november utolsó hétvégéjén a Telenor Mobil Weekendre a VAM Design Centerbe a szervezők. Az eseménysorozatot pénteken (november 25-én) a Microsoft-Nokia egész napos ingyenes Mango konferenciája indítja el. A konferencia után 55 versenyző vág bele a 72 órás alkalmazásfejlesztői versenybe, amelynek győztesei összesen 1 millió összdíjazásra számíthatnak. A versenyre november 18-ig még jelentkezhetnek a fejlesztők!  

A Telenor Mobil Weekend miniexpo-ján a legfrissebb mobilos újdonságokkal találkozhatnak a látogatók. Kipróbálhatják a magyar mobilos alkalmazásokat és játékokat is Androidon, iPhone-on, vagy Windows Mobilon.


Az érdeklődők mindhárom nap szakmai előadásokat hallgathatnak, szombaton részt vehetnek a Véleményvezérek Startup kapcsolatépítő workshop-ján. 

 

A játékosok sem maradnak tétlenül, ha kilátogatnak a Telenor Mobil Weekendre, hiszen nekik rendezik szombaton és vasárnap a Gamer Weekend nevű minirendezvényt. Itt bárki kipróbálhatja az idei év legnagyobb játékait, legyen szó akár az új Need for Speed-ről vagy Call of Dutyról. Be lehet nevezni egy teljesen egyedi versenybe is, ahol minden résztvevőnek esélye van megnyerni a Sony által felajánlott 500.000 forint értékű gamer notebookot!

 

A rendezvényre megváltott a jegyek 50%-ban levásárolhatóak  november 26-27-én az esemény helyszínén a Meex Games standjánál. Kedvezményes hétvégi bérletet csütörtöktől vasárnapig vásárolhatnak az érdeklődők a Bónusz Brigád oldalán. 

 

További infó: http://mobilweekend.hu.