Ajándékozd el régi számítógéped!

forrás Prim Online, 2011. december 16. 16:47

Közeleg a karácsony, mely ünnep alkalmával sokan számítógépet ajándékoznak gyermekeiknek, szeretteiknek. Sok általános és középiskola azonban egyáltalán nem rendelkezik számítógéppel, mert egyszerűen nem telik rá az oktatási intézménynek.

Ha szeretnél ezeken az iskolákon és egyben az ott tanuló diákokon segíteni, nem kell mást tenned, mint lecserélt számítógéped és tartozékait elvinni a Be Fair! Alapítványhoz. Amennyiben a szállítás akadályba ütközik, az alapítvány munkatársai Budapest területén belül elmennek érte, ha ezt jelzik feléjük. 

Aki vidéken lakik, és nem éri meg vagy nem áll módjában felszállítani a használt számítógépet a fővárosba, megkeresheti a hozzá legközelebb lévő iskolát, ahol szívesen átveszik a készüléket.
 
Egyeztetés céljából a nonprofit szervezet elérhető a 06-30-933-2937 számon vagy az info@utajovobe.eu e-mail címen. A kollégák készéggel állnak rendelkezésre és várják a felajánlásokat.
 
Segítségeddel sok diáknak okozhatsz majd örömet és még környezetet is segíted, hisz a számítógép veszélyes hulladékként nem kerül a természetes környezetbe. További információ a www.utajovobe.eu oldalon.
 
Az adományokat a két ünnep között is fogadják, sőt még azután is.