A szolgáltatásokat erősíti a Xerox Magyarország új ügyvezetője

forrás Prim Online, 2012. január 9. 12:39

Új vezetővel vágott neki az idei esztendőnek a világ vezető dokumentumkezelő cégének  hazai leányvállalata. A Xerox Magyarország Kft. és a Szlovéniát és Horvátországot is magába foglaló régió ügyvezető igazgatói posztját 2012. január 1-jétől Novák Miklós (48) tölti be, aki azzal a határozott céllal látott munkához, hogy tovább erősíti a Xerox szolgáltatásközpontú megoldásainak pozícióit a hazai piacon. 

A piaci lehetőségek kapcsán Novák hangsúlyozta, hogy a jövőben is fontosnak tartja a Xerox vezető helyének megtartását a nagyvállalati irodai szolgáltatások területén, valamint a partnerhálózattal való szoros együttműködést annak érdekében, hogy az outsourcing szolgáltatásokat kiterjesszék a kis - és közepes vállalkozásokra, továbbá az egyéni felhasználókhoz is eljussanak a felhasználást könnyítő, az egyedi problémákra szabott megoldások. Tervei szerint a vállalat által nyújtott outsourcing szolgáltatások az irodai dokumentumkezelésen túl bővülhetnek majd az üzleti partnerek HR, ügyfélszolgálati, és IT tevékenységeinek támogatásával is.

A kereskedelmi menedzseri, illetve pénzügyi - és számviteli diplomával rendelkező Novák Miklós 1997-ben a Konica Minolta kereskedelmi igazgatójaként kezdte szakmai pályafutását a hazai dokumentumkezelési szektorban. Innen igazolt át 2006-ban a Xerox Magyarország Kft-hez, ahol kinevezték az irodatechnikai üzletág igazgatójának. Karrierjét 2007-ben a Xerox Szlovénia ügyvezető igazgatójaként folytatta. Feladatai bővülésével 2010 és 2011 között a szlovéniai és horvátországi piacokért is felelős szakemberként, a Xerox Adria üzletirányítási vezetőjeként dolgozott. Innen érkezett a Xerox Magyarország Kft. élére az idei év elején, amelynek így 7 esztendő után ismét magyar vezetője lett.