Továbbfejlesztett címke- és karszalagnyomtató az Epsontól

forrás Prim Online, 2012. január 9. 14:00

Az Epson piacra dobja új, továbbfejlesztett TM-C3400-as színes címke- és karszalagnyomtatóját, amely azonnal használatba vehető nyomatok előállítására képes. A felhasználói visszajelzések alapján továbbfejlesztett új modell gazdaságos nyomtatási módot, applikációkon belüli alkalmazhatóságot, és addicionális címkekészítő szoftvert is kínál. A TM-C3400 tartós nyomatokat biztosít 30 és 112 mm közötti szélességű médiára.

A színesben nyomtató TM-C3400 megkönnyíti a címkefelismerést, amely kulcsfontosságú lehet az olyan alkalmazási területeken, mint a karszalagfelismerés vagy az orvosi receptek beazonosítása. A teljesen kész nyomat előállításának lehetősége miatt az eszközzel spórolhatunk is, mivel nincs szükség címkeelőnyomatokra.

A másodpercenként 92 milliméteres sebességű és automata címkevágóval felszerelt TM-C3400 ideális eszköz lehet forgalmas munkaközegben. A rontott nyomatok elkerüléséről az Epson automata fúvókaellenőrző technológiája (AID) gondoskodik, amely érzékeli a fúvókaeltömődést, az üres pixeleket, és ki is javítja azokat.

A TM-C3400 vezérlőpanelje és csatlakoztatása is az eszköz elején helyezkedik el ezzel is megkönnyítve a kasszákban, pultokban történő használatot. Az eszköz használatba vétele egyértelmű, közvetlenül vezérelhető és állítható a futtatott alkalmazásokból.

A TM-C3400 hozzáférhető, 399.900 Ft bruttó végfelhasználói ártól.