A WikiTech.hu újraélesztette a Terminal.hu-t

forrás Prim Online, 2012. január 23. 13:52

Magyarország egyik legnagyobb technológiai portáljaként, több mint 65.000-es cikkarchívummal, 150.000 fórum topic-kal és mintegy 100.000 felhasználó másfél millió fórumhozzászólásával indítja a 2012-es évet az alig több mint fél éves WikiTech.hu.

Az új technológiai közösségi oldal a 2011-ben megszűnt Terminal.hu tartalmainak átvételével került a dobogós helyre a hazai technológiai portálok rangsorában, már ami a tartalom mennyiségét illeti. A két portál együttműködésének köszönhetően például több mint 900 készülékteszt került fel a WikiTech oldalára. „Alig több mint fél éve indultunk, és számításaink szerint tartalomban jelenleg a harmadik legnagyobb magyarországi techsite vagyunk. A célunk, hogy idén év végére ezt látogatottságban is elmondhassuk magunkról, ehhez jó alapot jelent a Terminal.hu cikkbázisa és a mai napig aktív fórumának közössége – fogalmazott Dén Mátyás András, a WikiTech.hu kiadójának, az Opinion Leaders Kft. ügyvezetője, a lap főszerkesztője.  – „A név kötelez, ezért terveink szerint idén olyan témákkal is fogunk jelentkezni, melyek felkavarják az állóvizet a technológiai és a mobilkommunikációs piacon egyaránt.”
„Nagy öröm számunkra, hogy a WikiTech-kel kötött együttműködés révén ismét elérhető az 1998-tól 2011-ig működő Terminal.hu cikkarchívuma és fóruma” – mondta el Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője. A megállapodás részeként a Hírek Média a WikiTech.hu hirdetési bevételeiből is részesül, illetve a sikeres integrációt követően kisebbségi tulajdonrészt szerez a Wikitech.hu portálban.