LG Optimus Pad LTE — az LG első hipergyors nettel bíró táblagépe

forrás Prim Online, 2012. január 26. 12:40

Az LG Electronics első LTE-képes táblagépe, az LG Optimus Pad LTE elsőként Koreában mutatkozott be. Az LTE technológia mellett a csúcstechnológiás tablet legfontosabb jellemzője az 1280 x 720 felbontású, True HD IPS kijelző. Ez az a két tulajdonság, amely már az LG Optimus LTE okostelefont is megkülönböztette versenytársaitól.

A csúcstechnológiás LG Optimus Pad LTE 1280 x 720 felbontású, True HD IPS kijelzőjén tökéletesen élvezhetők a nagyfelbontású (HD) multimédiás tartalmak. Ezen felül a 8 megapixeles kamera segítségével nagyfelbontású videók is készíthetők. Az LG Optimus Pad LTE a táblagépek között a világon elsőként 32 GB-os SD memóriakártyával bővíthető, felismerve azt a tényt, hogy az ilyen készülékek tulajdonosai rendszerint nagy hangsúlyt fektetnek a multimédiás tartalmakra.

A fenti funkciók mellett az LG Optimus Pad LTE könnyen kezelhetőséget kínál és olyan funkciókat, mint például a Smart Movie Editor, amely képek és videók szerkesztésére való. A Web Duet funkcióval e-maileket és szöveges üzenetek küldhetünk/fogadhatunk, valamint megoszthatunk és kereshetünk a közösségi hálózatokon, míg az On-Screen Phone (OSP) funkció összeköttetést biztosít LG okostelefonokkal.

Az LG Optimus Pad LTE hordozhatósága és esztétikus megjelenése mellé mindössze 479 g-os súly és 9,34 mm-es vastagság társul. A 1,5 GHz-es, kétmagos processzorral és az Android 3.2 Honeycomb operációs rendszerrel felszerelt legújabb LG táblagép igazán kimagasló teljesítményt nyújt. A készülék támogatja továbbá a HDMI és DLNA szabványokat is.

Termékjellemzők:
·    Operációs rendszer: Android 3.2 Honeycomb
·    Memória: 32 GB felhasználói memória (Micro SD kártyával bővíthető további 32 GB-ig)
·    Méret: 245 x 151,4 x 9,34 mm
·    Súly: 497 g
·    Kijelző: 8,9 hüvelykes (23 cm) IPS True HD kijelző
·    Felbontás: 1280 x 768
·    Kamera: 8 MP (hátlapi) / 2 MP (előlapi)
·    Processzor: Qualcomm 1,5GHz-es kétmagos/kétcsatornás processzor
·    Akkumulátor: 6800 mAh
·    Egyéb: HDMI és DLNA szabvány