SUSE Linux Dell felhőben

forrás Prim Online, 2012. január 26. 19:36

A Novell bejelentette, hogy a SUSE® Linux Enterprise Server  az első Linux disztribúció a Dell Cloud with VMware vCloud Datacenter Service kínálatában. A SUSE Linux Enterprise biztosítja a legszélesebb alkalmazás-portfóliót, a Dell ügyfelei így igény szerint, maximális teljesítménnyel futtathatnak számos alkalmazást. A Dell és a SUSE pedig folyamatos támogatást nyújt számukra a vállalat nyilvános és privát felhőszolgáltatásain keresztül.

A SUSE Linux Enterprise Server olyan megbízhatóságot, interoperabilitást  és teljesítményt biztosít, amellyel az ügyfelek könnyedén kihasználhatják a felhő nyújtotta előnyöket. A vállalati Linux operációs rendszerek közül a SUSE Linux Enterprise Server bír a legszélesebb körű támogatottsággal: közel 8500 tanúsított alkalmazás bővíti az ügyfelek választási lehetőségeit a felhőalapú környezetekben.


A Dell a SUSE rendszert használó felhőszolgáltatók elit csoportjához csatlakozik
A SUSE Linux Enterprise Server az egyedüli operációs rendszer, amely optimalizált és minősített minden vezető virtualizációs környezetre, beleértve a VMware, Hyper-V, XEN és KVM rendszereket. Ezért használatával az informatikai szervezetek bármilyen felhőalapú környezetben hatékonyan és költségtakarékosan képesek kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásokat nyújtani. Nem meglepő, hogy a SUSE rendszerre alapozva működnek napjaink legnagyobb globális felhőszolgáltatói : például a nyilvános és privát felhőszolgáltatásokat kínáló Dell, az Amazon Web Services, a Fujitsu, az IBM, az Intel, az 1&1, a Tencent, az SGI, a Verizon és a Vodacom Business.