Népszerű a telefonon kötött biztosítás

forrás Prim Online, 2012. február 13. 11:28

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Magyar Telekom és az Union Biztosító együttműködésének keretében kialakított családi baleset-biztosítás: eddig több mint 150 ezren döntöttek úgy, hogy biztonságban szeretnék tudni családtagjaikat, és ehhez a mobil készülékeken keresztül is megköthető egyszerű és kényelmes biztosítási konstrukciót választották.

Könnyen hihetnénk, hogy balesetbiztosításra csak annak van szüksége, aki veszélyesen él; a valóság azonban mást mutat: otthon, munkavégzés közben vagy közúton nagyjából 600 ezer ember szenved balesetet évente.  Míg korábban főleg az kötött balesetbiztosítást, akit egyszer már ért baleset, az elmúlt hónapokban látszik némi elmozdulás, aminek egyik oka, hogy a biztosítás kötése nem igényel olyan mértékű anyagi ráfordítást, mint például egy életbiztosítás, viszont baj esetén óriási segítséget jelenthet.

 

A T-Mobile ügyfelei a balesetbiztosításon kívül már utas-, készülék- és számlabiztosítással is csökkenthetik a nem várt események kockázatát. Bővebb információ a biztosítási szolgáltatásokról a T-Mobile honlapján (http://t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas) olvasható.