A munkavégzés hatékonyságát növelő mobilalkalmazást fejlesztett a Xerox

forrás Prim Online, 2012. február 14. 16:40

Az irodai alkalmazottak még hatékonyabb munkavégzését támogatja a Xerox ingyenes mobilnyomtatási alkalmazása. A PrintBack segítségével a kollégák könnyebben kezelhetik a dokumentumokat, és ennek révén a nyomtatás az irodában és azon kívül is rugalmasabbá válik.

A Xerox mobilnyomtatási alkalmazása, a PrintBack, egyszerű üzembe helyezés után minden nyomtatóval, illetve többfunkciós berendezéssel együttműködik. A felhasználók hozzáférhetnek Mac vagy PC számítógépeik nyomtatójához Google Android vagy Apple IOS alapú eszközeikről, és így a nyomtatás az irodában és azon kívül is rugalmasabbá, megbízhatóbbá válik.  A kiválasztott dokumentumot, fotót, vagy weboldalt pedig a mobil eszközről is el lehet küldeni az alapértelmezett nyomtatóra egy nyílt e-mail kiszolgálón keresztül – pld: Gmail, a Hotmail vagy a Dropbox tárhely-szolgáltató.

PrintBack szolgáltatások:
·    Okostelefonnal, vagy táblagéppel készült fotók közvetlen nyomtatása.
·    A dokumentumok és fotók távmásolása Dropbox tárhelyről a számítógép „Letöltések” mappájába, amivel csökkenthető a letöltési idő.
·    A nyomtatási feladatok őrzése a számítógépen, hogy a vállalati információk ne kerülhessenek illetéktelen kezébe.

A Xerox PrintBack ingyenesen letölthető a Xerox.com weboldalról, valamint az Android Market és az Apple’s App Store webáruházakból.