Edward Norton és Daria Werbowy a PRADA phone by LG 3.0 arcai

forrás Prim Online, 2012. február 14. 16:26

Az LG és a PRADA bejelentette, hogy Edward Norton színész és Daria Werbowy modell lesz az arca a David Sims brit divatfotós által készített globális reklámkampánynak, amely a PRADA phone by LG 3.0 okostelefon bemutatásához készült. Az LG és a PRADA harmadik alkalommal működött együtt, s az eredmény ezúttal is egy olyan készülék lett, amely minkét cég számára kiemelt jelentőséggel bír.

A reklámkampányhoz sikerült megnyerni a sikeres amerikai színészt, Edward Nortont, aki színészkarrierje során olyan filmeket forgatott, mint például a Legbelső félelem, az Amerikai história X, a Mennyei királyság és a Harcosok klubja. Számos egyéb filmben vállalt szerepei mellett íróként és rendezőként is bizonyította tehetségét, például A hihetetlen Hulk c. film háttérmunkálataiban is részt vett. A színész oldalán Daria Werbowy ukrán/kanadai modell látható, akit a világ egyik legelismertebb modelljeként tartanak számon, és aki a PRADA mellett számos vezető divatháznak dolgozott már.

Mindkét személy tökéletesen megtestesíti a PRADA phone by LG 3.0 okostelefon mögött megbúvó fő értékeket: a stílusos megjelenést és az intelligenciát. Mindkét sztár kimagasló teljesítményt nyújtott és nyújt saját szakmájában: Norton Oscar-díjra jelölt színész, Werbowy pedig — többek között — azzal alkotott maradandót, hogy ő tartja a rekordot az egy szezon alatt történő legtöbb divatbemutató megnyitását és lezárását tekintve, valamint az utóbbi évek legjobban kereső modelljei közé tartozik.

Mr. Norton így nyilatkozott: „Megtiszteltetés volt a PRADA-val és az LG-vel együttműködni, hiszen mindkét cég globális márkanévnek számít, és saját iparágukban a leginnovatívabb és legelismertebb vállalatok közé tartoznak.”

A PRADA phone by LG 3.0 telefon ötvözi a PRADA jellegzetes stílusát az LG innovatív technológiájával, ideértve a világ egyik legfényesebb, 4,3 hüvelyk nagyságú és 800 nites képernyőjét. A PRADA letisztult és éles dizájn-filozófiájával felvértezve a telefon fényes érintőképernyővel rendelkezik, hátlapját pedig a PRADA Saffiano kézjegy díszíti — mindez klasszikus fekete kivitelben. A készülék apró részleteinek tervezésekor a letisztult elegancia megvalósítása volt a fő szempont.
A PRADA phone by LG 3.0 az LG speciális technológiájának (Floating Mass) a kézjegyét is magán viseli, amely optikailag tovább fokozza az eleve lenyűgöző, mindössze csupán 8,5 milliméteres vastagságot, az aprócska nyomógombok pedig letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek.

A PRADA phone by LG 3.0 telefon hatékony 1,0 GHz-es kétmagos/kétcsatornás kialakításával biztosítja a nagy sebességet és teljesítményt, a kétsávos Wi-Fi pedig nagysebességű internetszörfözést tesz lehetővé, út közben is.

A készüléket a PRADA telefon kiegészítői, a PRADA márkanévvel fémjelzett dokkoló és a Bluetooth fülhallgató egység teszi még tökéletesebbé. A vásárlók ezen kívül különböző stílusos tokokban is magukkal vihetik legújabb, PRADA phone by LG 3.0 telefonjukat.

A PRADA phone by LG 3.0 hazánkban már elérhető a T-Mobile kínálatában, magyarországi disztribútoroknál és az LG Mobile webáruházban: http://lgmobile-webaruhaz.lg.hu/