Epson WP-4095 DN és WP-4595 DNF: Lézeres termékek tintasugaras alternatívái

forrás Prim Online, 2012. március 26. 09:57

Az Epson a WorkForce Pro sorozatot a WP-4095 DN és a WP-4595 DNF készülékkel egészíti ki. Ezeket a nyomtatókat kifejezetten úgy tervezték, hogy költség- és energiahatékonyságot, kiváló minőségű eredményt és tartósságot biztosítsanak mind nagyvállalati munkacsoportok, mind kis- és középvállalkozások számára.

A WorkForce Pro WP-4095 DN és WP-4595 DNF nyomtatók tökéletes megoldást jelentenek a nagyvállalati munkacsoportok számára az informatikai vezetők elvárásainak megfelelő emulációkkal, a teljesítménnyel és a nagyszerű megbízhatósággal, illetve a versenytársak lézernyomtatóihoz képest akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséggel. Ezek a tintasugaras nyomtatók a lézeres termékekhez képest is valódi alternatívát kínálnak, és a papírfogyasztást csökkentő szupergyors automata kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően további költségmegtakarítást biztosítanak.

A nagy kapacitású tintapatronválasztéknak köszönhetően, melyek egyenként akár 3400 oldal nyomtatását is biztosítják 4800 x 1200 dpi nyomtatási felbontásban, a vállalkozások alacsonyabb tintaköltségekkel számolhatnak, Ezáltal csúcsminőségű nyomatokat készíthetnek, melyek ellenállnak a víznek, nem fakulnak ki és nem kenődnek el még szövegkiemelő használata esetén sem, mivel az Epson DuraBrite Ultra tintának köszönhetően azonnal száradnak. Mindkét nyomtató az egyszerű megoszthatóság kedvéért hálózatkész változatban készül, PDL-támogatást kínál, valamint PCL6, PCL5c és eredeti Adobe PostScript 3 emulációkkal rendelkezik. A készülékek emellett Epson Connect funkcióval rendelkeznek, így a mobil nyomtatási igényeket is kiszolgálják, a felhasználók pedig menet közben okostelefonról vagy táblagépről is nyomtathatnak.

A WP-4095 DN és a WP-4595 DNF készülék 2012 márciusától kaphatók 129, 900 és 169, 900 forintos áron.