Füles iPad-re: magyar nyelvű skandi keresztrejtvény

forrás Prim Online, 2012. április 27. 08:23

A Sanoma Media Budapest legfrissebb hazai újdonsága a rendkívül népszerű, 55 éves múlttal bíró rejtvénymagazin iPad verziója, a Füles iPad keresztrejtvény. Az új app az első magyar nyelvű skandi keresztrejtvény-alkalmazás, különlegessége, hogy Retina-felbontásban készült el, így az új iPad képernyőjén is tűélesen jelennek meg a feladványok.

A rejtvényfejtés a megszokott módon történik, kiegészítve néhány kényelmi funkcióval – mint az irány automatikus kijelölése két karakter leütése után, vagy a definíció kinagyíthatósága. A játék szüneteltethető és bármikor újrakezdhető, bármennyiszer újra megfejthető, így akár a család összes tagja élvezheti ugyanazt a keresztrejtvényt. A játék időre megy, és számít a gyorsaság: a megfejtés ideje megosztható a játék Top10-es eredménytábláján illetve Facebookon is.

Az ingyenes alkalmazásban három skandi rejtvénnyel teheti próbára tudását és gyorsaságát a felhasználó. Az alkalmazáson belül jelenleg hét további rejtvénycsomag vásárolható, egyenként 10-10 rejtvénnyel, a csomagok száma folyamatosan bővül.
 

Az alkalmazás elérhető az App Store-ból: http://itunes.apple.com/hu/app/fules-keresztrejtveny/id491300663?mt=8