A jövő újságíróinak szervez miniworkshopot a Telenor

forrás Prim Online, 2012. május 11. 12:24

A Telenor Android Workshop is kitelepül a mai DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Az Android sarokban a jövő újságírói is megismerkedhetnek a számukra leghasznosabb androidos alkalmazásokkal.

Az eddigi kilenc Android Workshop után a Telenor a DUE (Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete) Ifjúsági Sajtófesztiválon is a Google operációs rendszerében rejlő lehetőségekre hívja fel a figyelmet. Egy androidos okostelefonra ugyanis számos olyan hírkereső, hírfigyelő és blogger alkalmazást lehet letölteni, amelyek hasznosak lehetnek a jövő újságírói számára.

A május 11-én megrendezett, egész napos sajtófesztiválon a Telenor Android sarkában kipróbálhatók lesznek a legújabb androidos okostelefonok, valamint két alkalommal, 13:30 és 15:00 órakor Budai Máté, a Telenor tréning fejlesztési szakértője mutatja be az újságírók munkáját a legjobban segítő alkalmazásokat.
 
Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál 2012. május 11-én, pénteken délelőtt 10-től 18 óráig kínál érdekes programokat a fiatal médiamunkások számára a Millenáris Fogadóban.