Beats Audioval érkezik júniusban az új HTC Desire C

forrás Prim Online, 2012. május 15. 11:03

Nem sokkal a One sorozat sikeres startja után a HTC bemutatta legújabb telefonját, a HTC Desire C-t. A Beats Audio technológiának köszönhetően ezen a prémium kialakítású, ám elérhető áron kínált okostelefonon a zenék pontosan úgy szólalnak meg, ahogy a művészek megálmodták őket. A HTC Desire C-vel egyszerűen karban lehet tartani az üzleti és privát életünket is, és minden élményt azonnal meg is lehet osztani vele.

A készüléken már a legújabb, Android 4.0-s (Ice Cream Sandwich) operációs rendszer és a HTC Sense felület 4.0-ás verziója fut. A piros, fehér és fekete színekben elérhető HTC Desire C remek választás akár első okostelefonnak is. A nagy teljesítményű akkumulátor jól jön, amikor a Google Play kínálta alkalmazásokkal, játékokkal, zenékkel és filmekkel szórakoztatjuk magunkat. A telefon állandó szórakozást és kapcsolatot biztosít, legyünk munkában, otthon vagy akár útközben.

 



Autentikus hangzás kompromisszumok nélkül
Az HTC Desire C gazdag, stúdió minőségű hangélményt biztosít, ami a hardveres háttérnek és az optimalizált Beats Audiónak köszönhető. Az integrált technológia kiváló, tiszta hangzást biztosít zenehallgatás, filmnézés vagy játék közben is.

Új távlatok a dizájn terén
A tartós, precíziós megmunkálással készült fém ház a HTC Desire C-t ideális választássá teszi azok számára, akik prémium kialakítású telefont keresnek. A jobb hangzás érdekében mikro-furatokkal ellátott hangszóró rész, a rendkívül nagy betekintési szögű kijelző és a fém kamerakeret a telefont dizájn és felhasználói élmény szempontjából kiemelkedővé teszi kategóriájában.

 



Középpontban a megosztás

A HTC Desire C 3,5 hüvelykes HVGA kijelzőjével élvezetes a böngészés, a fotók átlapozása vagy a kapcsolattartás a barátokkal, családtagokkal. A személyes élmények megosztásáról a készülék 5 megapixeles kamerája és az azonnali megosztás funkció gondoskodik, így a felhasználók közösségi oldalakain azonnal megoszthatják a számukra fontos történéseket, híreket.
A Dropbox integráció két évre 25GB tárhelyet biztosít ingyenesen, így a rengeteg fotó, videó és dokumentum mellett a biztonsági mentéseknek is biztosan marad elegendő hely.
A HTC Desire C eleget tesz a legfontosabb technológiai trendeknek és követelményeknek is, hiszen piacra kerül az NFC képes változat is, lehetővé téve többek között az érintés nélküli fizetést is.

A HTC Desire C május végén landol a piacon, június közepétől pedig hazánkban is elérhető lesz.