Új Invitel-szolgáltatások: az otthoni szórakoztatás a középpontban

forrás Prim Online, 2012. május 18. 09:15

Új, személyre szabható csomagokkal, az optikai- és kábelhálózattal lefedett területein HD csatornák színes palettájával és számos területen már 150 Mbit/s névleges sávszélességgel indítja a nyarat a vállalat.

Az Invitel 2012. május 17-étől új szolgáltatás portfólióval, digitális tévészolgáltatással és HD csatornákkal, optikai hálózatával lefedett területein 150 Mbit/s névleges sávszélességgel és a sportesemények előtérbe helyezésével készül a nyárra, a londoni olimpiára, a labdarúgó-Európa-bajnokságra és a Forma 1-es versenyekre. Mindezzel párhuzamosan a közeljövőben megújul a vállalat weboldala: áttekinthetőbb, kényelmes böngészést és nagyobb felhasználói élményt nyújt az érdeklődőknek, egyszerűbbé téve az online megrendelés folyamatát is.

150 Mbit/s internet csomagok: élménysebességre kapcsol az Invitel
A már tavaly elindított optikai fejlesztések egyik leglátványosabb eredménye, hogy a nyár folyamán az ország még több területén lesz elérhető az akár 150 Mbit/s sebességű internet szolgáltatás és a cég kábelhálózattal lefedett területein hasonló szolgáltatások várhatók. Gödöllő, Vác, Szigetszentmiklós, Szeged Pápa és Veszprém egyes részein az ügyfelek már most élvezhetik a nagy sávszélességű internet nyújtotta előnyöket. Mindez azt is jelenti, hogy egyre több településen lesz hozzáférhető az Invitel televízió szolgáltatásának számos interaktív funkciója, például a megállítható, felvehető vagy visszatekerhető adás, a videotéka vagy a „tegnap TV-je”. A vállalat széttagolt szolgáltatási területeiből adódóan, a fejlesztések területenként és időben eltérően lesznek elérhetőek, de a modernizációs folyamat a jövőben is tovább folytatódik.

Sportos nyár: HD adás
Már elrajtolt a F1-évad, júniusban kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, a július-augusztus pedig a londoni nyári olimpiai játékokról szól. Az események alkalmából az Invitel igyekszik még nagyobb élménnyé tenni a sportkedvelők számára is a televíziózást. A három fő sportesemény programjait az Invitel előfizetői HD minőségben is elérhetik. Ezen felül az Invitel az egyik legszélesebb csatornaválasztékot is kínálja a sportadókból: elérhető a Sport1, Sport2, DIGI Sport, Eurosport, Eurosport2 és a Sportklub. Az Invitel már tárgyal a 3D műsorok terjesztéséről, és az egyeztetések eredményéről időben tájékoztatja előfizetőit.

MIXER: átekinthetőbb, személyreszabható szolgáltatás csomagok és versenyképes árak
Az Invitel új csomagokat vezet be MIXER S, M, L és XL néven. A MIXER lényege, hogy egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a vállalat által kínált szolgáltatásokat, legyen szó széles televíziós csatorna választékról, rendkívül gyors internetről vagy kedvezményes telefonálásról. A MIXER csomagok fő előnye, hogy igény szerint testre szabhatók, hiszen a MIXER S csomag kivételével az alapszolgáltatásokhoz – a csomag méretétől függően – díjmentesen kiegészítőket is választhatnak az ügyfelek, pl. díjmentes belföldi vezetékes hívások, wifi funkciós eszköz, díjmentes vevőegység, vagy telefonkészülék, választható mini csomag.