A Fujitsu vShape komplett virtualizációs csomagot kínál

forrás Prim Online, 2012. július 5. 11:32

A Fujitsu bejelentette belépő szintű vShape virtualizációs megoldásai bevezetését a CEMEA&I régióban (és azon belül Magyarországon). A rugalmas és skálázható vShape megoldások bevált gyakorlatra épülő, hibatűrő technológiái a virtuális környezet minden aspektusát lefedik. A kis- és középvállalatok (KKV-k) számára előnyt jelent az egy forrásból beszerzett, könnyebben bevezethető és használható, validált architektúrákkal elérhető stresszmentes működés. A vShape-pel a Fujitsu olyan vonzó megoldást kínál, amelynek birtokában a KKV-k legyőzhetik a virtualizációval járó összetett kihívásokat a teljesítmény, a rendelkezésre állás, a biztonság, a rugalmasság és a hatékonyság terén.

Üzleti előnyök
Az asztali és szervervirtualizáció elterjedésével a vállalatoknak hatékony módszerekre van szükségük az új technológia bevezetésére és támogatására. A komplett virtualizációs infrastruktúra szállításával a Fujitsu megszünteti az önálló konfigurálás okozta fejfájást, és garantálja a megfelelően tesztelt és ideálisan összehangolt, megbízható komponensek használatát. Az egyszerű és gyors folyamatoknak és a könnyű, kockázatmentes kezelésnek köszönhetően az ügyfélnek kevesebb időt kell az IT-re fordítania, és többet foglalkozhat fő üzleti profiljával. Az alkalmazáskövetelményekre szabott megoldás nemcsak a beszerzési árat, hanem a telepítési és üzembe állítási időt is csökkenti.

Az ügyfél a számára legmegfelelőbb infrastruktúra-csomagot választhatja ki. A Fujitsu vShape többféle validált változatban rendelhető, amelyek a konkrét környezet szerint testre szabhatók, illetve az igények változásával egyszerűen skálázhatók. A vShape két megoldáskészlettel elérhető: SAN-tárolós ETERNUS DX verzió Brocade Fibre Channel switchekkel, vagy NAS-tárolós NetApp FAS verzió Brocade IP switchekkel. Mindkettő rendkívül megbízható, szabványos megoldás, a Fujitsu szakmai partnereinek élvonalbeli technológiáival. E komponenseket a VMware virtualizációs technológiáival és a kiváló ár-teljesítmény arányú PRIMERGY szerverekkel ötvözve az ügyfeleknek kevesebb hardverre lesz szükségük, a meglévőket pedig hatékonyabban használhatják.