Gonda Gábor a HP Magyarország új ügyvezetője

forrás Prim Online, 2012. július 11. 07:41

A 2012. június 25-től Gonda Gábor felel a HP magyarországi működésének irányításáért, valamint azért, hogy a HP széles körű hardver-, szoftver- és szolgáltatási portfóliójára építve a vállalat elérje növekedési terveit. 

Gonda Gábor a közelmúltban vette át a magyarországi HP Enterprise Group vezetésével  járó feladatokat, ezen kinevezést megelőzően a HP Nagyvállalati Infrastruktúra üzletágának regionális értékesítéséért felelt a vállalat közép-kelet  európai régiójában. Gonda Gábor számos üzleti újítás és jól bevált gyakorlat megvalósítását irányította, melyek sikere a régión túl is elismerést nyert. A regionális feladatok ellátását megelőzően a szakember a HP Magyarország viszonteladói hálózatáért felelős vezető volt.

“Gábor 13 évvel ezelőtt csatlakozott a HP csapatához és számos értékesítéssel kapcsolatos pozíciót töltött be a vállalat különböző üzletágainál Magyarországon és a régióban egyaránt.  Gábor értékesítési tapasztalata a regionális vezetői tapasztalatokkal ötvözve nagy értéket jelentenek a vállalat számára abban, hogy a magyar Enterprise Group csapat sikerrel vegye az előtte álló kihívásokat” – mondta Herbert Rastbichler, a HP közép-kelet európai régiójának (CEE) alelnöke és ügyvezető igazgatója.

Dr. Paál Péter új lehetőségeket keresve távozott a cégtől.