A T-Systems lett az év Microsoft-partnere

forrás Prim Online, 2012. július 11. 12:10

A Microsoft Magyarország minden pénzügyi évének végén kiválasztja 3000 magyarországi viszonteladó és oktatási partnere közül az adott esztendő legjobbját. A díjat 2012-ben a T-Systems Magyarország, a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonú leányvállalata nyerte meg.

Az év partnere díjat Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója a szoftvercég nemzetközi vezetőinek jelenlétében Torontóban adta át a Microsoft Worldwide Partner konferencián Sipos Tamásnak, a T-Systems IT üzletága vezetőjének. A T-Systems az év partnere díj mellett a felhő alapú szolgáltatások terén mutatott teljesítményének köszönhetően a Cloud Accelerate partner státuszt is megszerezte, valamint a minden országban csupán a legkiemelkedőbb partnereknek kijáró National System Integrator minősítést is megkapta.

A szoftvercég magyar leányvállalatának döntésében számos fontos tényező szerepet játszott. Dr. Árvai Gergely, a Microsoft Magyarország partnerkapcsolati vezetője elmondta: „A T-Systems Magyarországnál az ez évben történt szervezeti változásokat követően Magyarország legnagyobb IT rendszerintegrátor cége jött létre, ahol egy olyan elkötelezett Microsoft kompetencia központ épült ki, amely széles termékportfoliónk minden elemét lefedi. Az új kompetencia központ olyan sikeresen végezte és végzi a munkáját, hogy a piaci növekedést meghaladó mértékű, 15%-os növekedést ért el a termékeinkhez kapcsolódó értékesítési és szolgáltatási tevékenység során.”

Sipos Tamás, a T-Systems IT üzletágának vezetője hozzátette: „A T-Systems – a Microsofthoz hasonlóan – nagy hangsúlyt fektet a felhő alapú szolgáltatásokra. Ezért is építettük be örömmel szolgáltatás portfoliónkba például az Office 365-öt vagy a Windows Intune-t, amelyek ügyfélkörünkbe tartozó középvállalkozások igényeit képesek tökéletesen kielégíteni. Annak érdekében pedig, hogy mindezeket a lehetőségeket minél alaposabban megismertethessük a meglevő és potenciális ügyfelekkel, egyedülálló értékesítési csapatot építettünk fel.”