Célba vették a kis irodákat a Xerox új fekete-fehér nyomtatói

forrás Prim Online, 2012. július 13. 22:08

A Xerox új, nagy kapacitású, könnyen kezelhető és fejlett biztonsági megoldásokkal felszerelt fekete-fehér nyomtatókkal lépett piacra, amelyekkel a kisvállalkozások képesek még hatékonyabbá, költség- és időtakarékosabbá tenni az irodai munkáikat.

A Xerox WorkCentre 3315/3325 többfunkciós nyomtatók és a Phaser 3320 nyomtató percenként akár 33, illetve 37 oldal nyomtatására képes, amiből az első lap már 6,5 másodperc alatt megjelenik.

A nagyobb volumenű nyomtatási munkákhoz az opcionális második lapadagoló további 520 ív papír befogadására képes, így hosszabb időn át lehet megállás nélkül dolgozni vele. Az 1200×1200 dpi képfelbontás a kereskedelmi anyagoknak, feljegyzéseknek és számláknak is professzionális megjelenést kölcsönöz.

A WorkCentre 3325 és a Phaser 3320 beépített Wi-Fi csatlakozásuknak köszönhetően az irodában bárhol elhelyezhetők, ezzel is segítve a produktivitást és a megszokott munkamenetet.
A berendezések alapkiépítésben képesek kétoldalas nyomatokat készíteni, ami jelentősen csökkenti a papírfogyasztást. A vállalkozások további költséget és időt takaríthatnak meg a nagy kapacitású festékkazettákkal, amelyeket ritkábban kell cserélni.

 



Az elfoglalt irodai dolgozók az alábbi előnyöket is élvezhetik:
·    Biztonsági szolgáltatások ― például a Secure Print ― gondoskodnak róla, hogy a bizalmas dokumentumokat illetéktelenek ne láthassák
·    A többfunkciós nyomtatók színes lapolvasási szolgáltatása a beolvasott dokumentumokat e-mailbe, hálózati célhelyekre és USB tárolókra tudja irányítani
·    Színes faxküldés gyorstárcsázással
·    A berendezés távoli adminisztációja a Xerox CentreWare® IS használatával egy számítógépes böngészőből könnyedén megoldható

A WorkCentre 3315/3325 MFP és a Phaser 3320 már elérhetőek Magyarországon is.