Debütál a facebookos web-to-print alkalmazás

forrás Prim Online, 2012. július 18. 14:38

Márkaépítést támogató új, közösségi médiás megoldással lépett piacra az XMPie, a Xerox leányvállalata. Az uStore Facebook Connect segítségével az XMPie uStore felhasználók beágyazhatnak egy Web-to-print alkalmazást Facebook oldalukba, amivel az oldal rajongói márkajelzéssel ellátott anyagokat rendelhetnek.

A Facebook felhasználó dolga nagyon egyszerű: az alkalmazást publikáló vállalat Facebook profiljáról egy kis ikonra kattintva máris a uStore portálra jut. Itt számos sablon közül – az üdvözlőlaptól, az eseménymeghívón és különféle naptáron át a füzetig, illetve poszterig – választhat, és különböző elemeket, például kuponokat, QR kódokat vagy hirdetéseket is beilleszthet. A szükséges jogosultságok jóváhagyása után az alkalmazás a dokumentumot személyre szabja a rajongó Facebook adatlapjáról származó adatokkal, a kész dokumentum PDF előnézete pedig azonnal megtekinthető és javítható. A rendelés véglegesítése és a szállítási adatok megadása után az ismerősök részére is ajánlható az alkalmazás.

A uStore Facebook Connect már elérhető. További információk a www.xmpie.com oldalon találhatók. Az XMPie használatra kész dinamikus dokumentum-sablonjai az XMPie Marketplace oldalon érhetőek el.