A világ legvékonyabb klubja nyílik a Sziget Fesztiválon

forrás Prim Online, 2012. augusztus 7. 14:01

A Lenovo UltraSlim Disco egy olyan hely lesz, ahol bárki saját kedvenceit játszhatja a közönségnek egy Youtube csatornán keresztül, és ahol közelebbről megismerkedhet a Lenovo ultrabookok ultrahosszú akkumulátor idejével, ultragyors teljesítményével és ultra vékony kivitelezésével.

2012. augusztus 8-tól augusztus 12-ig a Sziget Fesztivál ad otthont a Lenovo UltraSlim Disco-nak. 

A táncon túl a Szigetre látogatóknak lehetőségük adódik, hogy UltraDJ-nek álljanak, és saját kedvenceiket játsszák a közönségüknek a YouTube-ról. A felvételekből a fesztivált követően egy 20 órás ultra-mix készül a Sziget 20 éves évfordulójának emlékére.
 
A kihívásokkal teli - a hőség, a folyamatos nagyteljesítmény és hosszú akkumulátor idő - technikai feladattal a Lenovo új IdeaPad U310 és U410 ultrabookjai néznek majd szembe. A harmadik generációs Intel Core processzorokkal felszerelt gépek HDD és hibrid (HDD+SSD) meghajtóikkal kitűnően teljesítenek a nem mindennapi munkakörülmények között.
 
A Lenovo UltraSlim Disco legújabb hírei és fotói a https://www.facebook.com/LenovoMagyarorszag oldalon keresztül elérhetőek.