Az ESET is várja az e-gamereket a világ legnagyobb játék eseményén, a Gamescom-on

forrás Prim Online, 2012. augusztus 17. 10:30

Az idén 25 éves, proaktív védelmet kínáló, ESET az XMG különleges játékgépeket gyártó Schenker Notebooks partnereként vesz részt a Kölnben  hét elején megnyílt Gamescom kiállításon. A világ legnagyobb gamer eseményén lelkes rajongók százezrei csatlakozhatnak majd az ESET-hez az XMG és az ESET közös standjánál az ESL Arena 8-as csarnokában. Az expo csúcspontjának az ESET Summer Masters Starcratf 2 versenyét tartják, amelyre vasárnap, augusztus 18-án kerül sor. Ebben a versenyben a legjobb játékosok fognak a pénznyereményért megküzdeni. A játszmákat élőben lehet követni az interneten is. - http://www.homerj.de/

Az ESET/XMG standja 200 négyzetmétert foglal el, ebből 45 négyzetméter pódium, ahol egy FullHD képernyőn lehet követni az eseményeket..

Az ESET-stand látogatóinak – a csúcsesemény mellett - rengeteg játékra és bulizásra is van lehetőségük, több DJ is fellép náluk, napközben pedig bemutató játszmákat láthat a nagyérdemű és tombolasorsolások is színesítik a programot.
Az ESET a zavartalan játékélmény biztosítása érdekében vezette be a játékos üzemmódot az ESET Smart Security 5 és ESET NOD32 Antivirus 5 termékeikben, amely automatikusan átvált néma üzemmódra a rendszer erőforrásainak megőrzése érdekében, így a felhasználók csak a játékra vagy egyéb fontos feladatokra tudnak koncentrálni bármilyen figyelemelterelés nélkül, miközben a rendszerüket továbbra is maximális biztonságba tudhatják.