A Nikon bemutatta az idei Photokina vásáron megtekinthető termékeit és előadóit

forrás Prim Online, 2012. szeptember 14. 13:21

Ismét a Nikoné lesz a legfontosabb stand a Photokina vásáron, ahol az „Az élet vagyok” szlogent elhozza a világ vezető képalkotási kiállítására. A Koelnmesse területén, a 2.2 csarnokban található látványos standon a látogatók első alkalommal vehetik kézbe a Nikon legújabb termékeit.

 A teljes termékkínálat mellett az alábbi, nemrégiben bemutatott termékek is megtekinthetők: 

 

 
Megtekinthetők a Nikon csúcsmodelljeinek számító fényképezőgépei is:
 
 
A Nikon standjának központjában egy óriási multimédiás „központ” található, amelyet a látogatók egész nap interaktívan használhatnak, a háttérben pedig egy hatalmas „I AM Nikon”-videoképernyő és bemutató részleg lesz látható. A Nikon Europe meghívott néhányat a világ legjobb fotósai és filmkészítői közül, hogy bemutassák munkájukat, valamint tanítsák, szórakoztassák és inspirálják a látogatókat. Az ő bemutatóik egész nap megtekinthetők számos témakörben, angolul és németül egyaránt. A bemutatóik teljes menetrendje megtekinthető a Nikon rajongói Facebook-oldalán: www.facebook.com/NikonPhotokina.
 
A kiállítás első napján, szeptember 18-án a Nikon egy nagyon különleges előadóval kezdi meg a sort: Jason Levine, az Adobe Systems videoeszközeinek szakértője tart előadást, aki világszerte végez promóciós munkát, és kapcsolatot tart a felhasználói közösséggel. Megosztja a látogatókkal a D-SLR piac videokészítési lehetőségeivel kapcsolatos ismereteit. 
 
A Nikon standján előadást tart továbbá:
 
 
A Photokina a nagyközönség számára szeptember 18. és 23. között, 10 és 18 óra között látogatható.