Novemberétől Magyarországon a HTC One X+

forrás Prim Online, 2012. október 2. 13:13

A HTC bejelentette a HTC One X+ készüléket, amely a népszerű HTC One X okostelefon utódja, HTC Sense 4+-szal és Android™ Jelly Beannel. A HTC One X+ a HTC One család lenyűgöző kameráját és élethű hangzását egyesíti még kiválóbb teljesítménnyel, hosszabb akkumulátoridővel és nagyobb belső tárhellyel.

Teljesítmény, üzemidő, tárhely
A HTC One™ X+ LTE képes verziója az 1.7 GHz-es négymagos NVIDIA® Tegra® 3 AP37 processzornak és a 64 GB-os belső tárhelynek köszönhetően 67%-kal gyorsabb, mint a HTC One™ X LTE verziója. Villámgyors működése böngészés, játék vagy letöltés közben sem hagyja cserben használóját.
A rendkívüli teljesítmény mellett a HTC One™ X+ akár 50%-kal megnövekedett beszélgetési időt is a magáénak tudhat, köszönhetően a 2100 mAh-s akkumulátornak.



Fotók, zenék és filmek
Elődje lenyűgöző kameráját egy sor intelligens funkcióval kiegészítve a HTC One X+ felső kategóriás mobil felhasználói élményt biztosít, Sense™ alapokon. Az előlapi kamerával önarckép módban nagyfelbontású fotók készíthetők akár több szögből is működő arcfelismerő funkcióval és finom javításokkal a bőr és a szemszín kapcsán. Sightseeing módban a bekapcsoló gomb megnyomásával rögtön a kamera jelenik meg a kijelzőn, ennek köszönhetően a készülék mindig készen áll a pillanatok azonnali rögzítésére. A galériában pedig két új nézet segíti a fotók és videók rendszerezését, választhatunk ugyanis a felvétel helye vagy a felvétel készítésének ideje szerinti nézetek között.

A Beats Audio - mely kizárólag a HTC készülékeken érhető el – stúdió minőségű élethű hangzást biztosít tisztább énekhangzással és részletgazdagabb magas hangokkal zeneszámok, játékok vagy filmek esetén is. A Tap and Go, amely Sense 4+ újabb funkciója, a felhasználóknak lehetőség biztosít arra, hogy telefonjukat egy érintéssel összekapcsolják egy Beats hangszóróval. A leválasztás pedig szintén csak egy érintés műve.

A HTC Watch 2.0 filmek ezreihez biztosít hozzáférést. A Sense 4+ egy újabb funkciójával, a video hubbal kiegészülve pedig minden videót, kisfilmet egy helyen lehet tárolni.

Egyszerű használatba vétel
A HTC Get Started a HTC egy új web-alapú szolgáltatása, ami lehetővé teszi a telepítési és testre szabási folyamat elvégzését a számítógépen keresztül. Az első használatba vétellel kapcsolatos beállítások egyszerűsítésével a készülék már rögtön a kicsomagolás után a felhasználó igényeinek megfelelően kezdi meg működését. A készülék egy gombnyomással magára ölti azokat a beállításokat és alkalmazásokat, melyeket a felhasználó a weben keresztül kiválasztott. Erről további információ a start.htc.com-on található.

Elérhetőség
A HTC One X+ 2012 novemberétől lesz elérhető Magyarországon. Az Android Jelly Bean frissítés HTC Sense 4+-szal a HTC One X és a HTC One™ S készülékekre szintén novembertől várható.