Xerox WorkCentre 5019 és 5021: Hatékonyságra tervezve

forrás Prim Online, 2012. október 3. 13:16

A kis- és középvállalkozások (KKV) irodai dokumentumkezelő rendszerük egyszerűsítésével értékes időt takaríthatnak meg alkalmazottaik számára és növelhetik eredményességüket. A Xerox egyszerű használatot kínáló, fénymásolási és szkennelési feladatok ellátására is képes többfunkciós berendezéseit (MFP), a WorkCentre 5019-et és 5021-et nagyobb kapacitású papírtálcával szerelte fel, hogy a munkatársaknak a lehető legkevesebb időt kelljen szánniuk a dokumentumkezelési folyamatokra.

A percenként akár 20 oldal nyomtatására képes MFP-k tárolókapacitása 850 lap, ennek köszönhetően az irodai dolgozóknak ritkábban kell a papír újratöltésével bajlódniuk. A beépített lapolvasó a papír-alapú dokumentumokat könnyedén digitálissá alakítja, így csökkentve az iratkupacokat az irodában.

A berendezések hozzáférése rugalmasan alakítható úgy, hogy elkerülhető legyen a felesleges nyomatok létrehozása, ugyanakkor igény szerint nyomtathassanak a sokat utazó munkatársak is. A „Copy Accounting” szolgáltatás segítségével akár 10 jelszóvédett felhasználói fiók is nyitható, amelyekhez egyéni másolási kvótákat lehet beállítani, kordában tartandó a költségeket. A Xerox PrintBack mobil nyomtatási alkalmazása pedig lehetővé teszi, hogy a WorkCentre 5019/5021 bármilyen Google Android vagy Apple iOS készülékről elfogadjon nyomtatási feladatokat.

„A folyamatok egyszerűsítése nem jelent visszalépést, sokkal inkább arról szól, hogy hogyan tegyük a munkahelyi környezetet produktívabbá” - mondta el Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország marketing vezetője. „A WorkCentre 5019/5021 kialakítása, sebessége és ára elhárítja a nehézségeket a hatékony dokumentumkezelés útjából.”



Az új MFP-k további előnyei az ár-érzékeny, ugyanakkor nagyobb dokumentum mennyiséget kezelő irodák számára:
·    Szabványos kétoldalas nyomtatás, mellyel csökkenthető a felhasznált papírmennyiség
·    „Toner Save” üzemmód, mely visszafogja a fogyóeszközök költségeit
·    Kis méret
·    Egyszerű telepítés és üzembe helyezés