Új lakossági értékesítési igazgató az Invitelnél

forrás Prim Online, 2012. október 4. 08:36

Az Invitel új vezetőt nevezett ki a lakossági értékesítési csoport élére Horváth János személyében. A 38 éves szakember jelentős nagyvállalati tapasztalatokkal rendelkezik, mostani kinevezése előtt az Opten Kft. ügyvezető igazgatója és tanácsadója volt. Az Invitelnél fő feladata lesz a vállalat lakossági termék portfolió értékesítési stratégiájának megerősítése és operatív megvalósítása. Az elmúlt időszakban több új vezető is érkezett az Invitelhez, a vállalat nem titkoltan szeretné még jobban megszilárdítani pozícióit az üzleti és lakossági piacokon egyaránt.  Az Invitel a továbbiakban az utóbbi területen szán vezető szerepet az új értékesítési igazgatónak.

„Az átalakuló Invitel világos célt tűzött ki maga elé: szeretné az otthoni szórakozás és szórakoztatás élményét a lehető legmagasabb szintre emelni. Az átalakulás sikerében kulcsszerepe van az értékesítése folyamatok hatékonyabbá tételének is, én ebben szeretnék segíteni tapasztalatommal. Értékesítési igazgatóként elsősorban a lakossági divízió sales stratégiáját szeretném megerősíteni és még hatékonyabbá tenni regionális és országos szinten egyaránt. Izgalmas kihívás mindez, ismerve ezt a rendkívül gyorsan változó és kemény versenyt diktáló piacot” – mondta el Horváth János, az Invitel új lakossági értékesítési igazgatója a kinevezése kapcsán.

Horváth János tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a Case Western Reserve University MBA programján végezte. Különböző iparágakban szerzett tapasztalatokat elsősorban értékesítési és marketing feladatokon keresztül és jelentős tapasztalattal rendelkezik az infokommunikáció terén is. Szakmai karrierjét a Price Waterhouse Kft-nél kezdte majd a Citibanknál lakossági értékesítési, később hitelezési igazgatóként dolgozott 2006-ig. Ezt követően a Magyar Telekom Csoportnál töltött be vezetői pozíciókat a T-Online-nál, az M-Factory-nál és az Origo Zrt-nél,. Saját vállalkozásai mellett az Opten Kft. ügyvezetői igazgatójaként és tanácsadójaként tevékenykedett mostani kinevezéséig.