Amikor a Wifi keresi a felhasználót – Passbook kupon az ACE Telecomtól

forrás Prim Online, 2012. október 9. 09:09

Az ACE Telecom Magyarországon az elsők között kínál Passbook kupont. A vállalat az egyik legújabb, mobileszközökről működő applikáció használatával kreatív és egyedülálló módon könnyíti meg Wifi Hotspotjainak elérését. Az ACE Telecom honlapjáról és Facebook oldaláról letölthető kuponnak köszönhetően értesítés jelenik meg a felhasználók készülékén, ha a közelben elérhető a vállalat ingyenes WifiZone szolgáltatása.

A Passbook az iOS6 operációs rendszerben előre telepített alkalmazás, amely iPhone (3GS, 4, 4S, 5) és iPod touch (4. és 5. generációs) készülékekre érhető el. Segítségével a felhasználók kényelmesen tárolhatják és használhatják különböző kedvezményekre jogosító kuponjaikat vagy akár reptéri beszállókártyáikat, törzsvásárlói kártyáikat.

„Ingyenes Wifi a közelben!” Ez az üzenet jelenik meg az ACE Telecom Passbook kuponját letöltők mobileszközén, amennyiben WifiZone Hotspotoknál tartózkodnak. A felhasználóknak mindössze annyi teendőjük van, hogy az iOS6 operációs rendszerrel frissített iPhone vagy iPod touch készülékük böngészőjén keresztül letöltik az ACE Telecom kuponját. A letöltéskor semmilyen személyes adatot nem kér a rendszer. Második lépésként hozzáadják azt Passbook-jukhoz, majd az elérhető Wifi-ről szóló értesítés (úgynevezett szalaghirdetés) beállításához engedélyezik mobil eszközükön a helymeghatározást. Ezt követően automatikusan meg fog jelenni az üzenet a Hotspotok közelében.

„Működésünket alapvetően meghatározza, hogy rugalmasan szolgáljuk ki ügyfeleinket és partnereink egyedi igényeit. Minden esetben az adott vállalat szükségleteire szabjuk szolgáltatásinkat, ez különbözet meg minket a többi szolgáltatótól. A kupon bevezetésével is az volt a célunk, hogy a felhasználók kedvében járjunk, és még egyszerűbbé tegyük számukra ingyenes Wifi Hotspotjaink használatát” – mondta el az új fejlesztéssel kapcsolatban Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.

Az ACE Telecom összesen több mint 70 ingyenes, bárki számára elérhető Wifi Hotspotot üzemeltet. Ezek közül a Passbook által maximálisan engedélyezett 10 helyszínt regisztrálta az alkalmazásba a vállalat. Most az alábbi helyszíneken kapnak értesítést a kupon letöltői a Wifi szolgáltatásról: WestEnd, budapesti, budaörsi és soroksári Kika, Lurdy Ház, Pólus Center, Skála Corvin, Syma Rendezvényközpont, Mojito Cafe és Margitsziget.

További információ az ACE Telecom kuponjáról: http://acetelecom.hu/wifi_hotspot/passbook_kupon

A kupon letöltése iOS6 operációs rendszerrel frissített iPhone (3GS, 4, 4S, 5) és iPod touch (4. és 5. generációs) készülékekről: https://pass.is/4J04V4

További információ a Passbookról: http://www.apple.com/ios/whats-new/#passbook