Kibővült élménycsomag Telekom előfizetőknek

forrás Prim Online, 2012. október 9. 11:42

Idén megújult és kibővült a T-Mobile és T-Home ügyfelek számára is elérhető Telekom Kapcsolat program kedvezményrendszere és együttműködő partneri köre egyaránt, így még szélesebb kínálatból válogathatnak a Magyar Telekom ügyfelei. A program további újdonsága, hogy mostantól a kis- és középvállalkozó ügyfelek is találnak kifejezetten költségcsökkentő ajánlatot a kedvezmények között.

A Telekom minőségi szolgáltatásai és széles termékkínálata mellett arra is hangsúlyt helyez, hogy hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez jussanak, ennek keretében működteti immáron 14 éve hűségprogramját is, mint Magyarország egyik legrégebbi lojalitás programját. Az idei évben a T-Mobile és T-Home ügyfelek számára is elérhető Telekom Kapcsolat program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így még gazdagabb kínálatból válogathatnak a Magyar Telekom ügyfelei: 5-20% kedvezmény várja őket országszerte több mint 200 elfogadóhelyen. Minden korosztály talál az igényeire szabott programokat a számos állat- és növénykert, élményfürdő, vízi és kalandpark, továbbá a programhoz csatlakozott mozik, játék áruházak, taxi, könyváruházak, magazinok, éttermek, szállodák ajánlatai között. A kedvezmények sok esetben több személyre szólnak, családok esetében jelentősebb megtakarítás is elérhető.


A programban bármely T-Mobile vagy T-Home ügyfél részt vehet, külön regisztráció nélkül, függetlenül attól, hogy havidíjas mobil előfizetéssel vagy Domino kártyával rendelkezik, vagy helyhez kötött hang-, tévé-, vagy internet-szolgáltatást vesz igénybe. A partneri kedvezmények nagy része Kapcsolat Kártya felmutatásával vehető igénybe. A szolgáltató a kártyát postai úton, díjmentesen juttatja el az arra jogosult ügyfelek számára. A Kapcsolat kártyát és annak kiküldését az előfizető részére a T-Home és a T-Mobile honlapján, telefonos ügyfélszolgálaton (1412, illetve 1430) keresztül vagy személyesen a T-Pontokban lehet igényelni.

A Kapcsolat Program további újdonsága, hogy az ajánlatok közé bekerültek kifejezetten a kis- és középvállalkozók igényeire szabott kedvezmények is.  Noha a Telekom Kapcsolat Program valamennyi eleme már eddig is elérhető volt a kis- és középvállalkozó ügyfelek számára, kifejezetten nekik szóló kedvezmények eddig még nem szerepeltek benne. Ez az ügyfélréteg így mostantól sokkal szélesebb körű, és sokkal testre szabottabb, számukra feltétlenül értékesebb partneri kedvezményeket kap a Telekomtól. A Telekom célja ezzel a lépéssel is az, hogy továbbra is segítsen a vállalkozások költségeinek csökkentésében, működésük racionalizálásában. A cégeknek a Kapcsolat program kihasználásával módjuk van például spórolni online hirdetési költségeikből, potenciális beszállítókról olcsóbban kaphatnak információt, kedvezményesen készíttethetnek webes áruházat, de akár még a fénymásolásra fordított összegeket is jelentősen lefaraghatják.

További információ a kedvezményekről a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/husegprogram/kedvezmenyek, a http://www.t-home.hu/lakossagi/kapcsolat_program/kedvezmenyek és a http://www.uzletitelekom.hu/akciok/partnerkedvezmenyek oldalon olvasható.