A T-Mobile bővíti az iPhone 5-öt árusító T-Pont üzletek körét

forrás Prim Online, 2012. október 18. 12:59

A gyártó folyamatosabb szállításai lehetővé teszik, hogy a T-Mobile kibővítse azon értékesítési pontjainak számát, ahol az iPhone 5 készülék megvásárolható.

Ennek köszönhetően október 19-től a Mammut1-ben, valamint a most újra nyíló, nagyobb ügyfélélményt és látványos eszközbemutatót kínáló T-Pontban az Árkád I. emeletén is elindul az iPhone 5 értékesítése. Október 25-től a Westendben és az Alleeben - szintén az új üzletkoncepció szellemében átalakított T-Pontokban - is elérhető lesz az Apple legújabb okosmobilja. A jelenlegi előrejelzések szerint a fekete és fehér 16GB, a fekete 32GB és a fehér 64 GB modellek iránt érdeklődőknek érdemes a felsorolt üzletek valamelyikét felkeresni. A többi modellre igényt tartóknak továbbra is az online rendelésfeladás javasolt. Átmeneti készlethiányok továbbra is előfordulhatnak. Amennyiben a megrendelt mennyiségek folyamatosan érkeznek, a későbbiekben az értékesítési pontok további bővítésére is lehetőség nyílik.

Mint ismeretes, a T-Mobile a mobilszolgáltatók közül elsőként szeptember 28-án kezdte meg az iPhone 5 magyarországi értékesítését a Mammut Bevásárlóközpontban. A világszerte tapasztalható óriási érdeklődés miatt a készülékek nem minden típusban és csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ennek ellenére a T-Mobile törekszik az igények - beérkezési sorrendben történő - mielőbbi kielégítésére. A korlátozott készletek miatt a T-Mobile a premier idején a Mammut1 T-Pontban értékesített iPhone 5 modelleket, a későbbiekben pedig az online megrendeléseknek igyekezett eleget tenni.