Téli ajánlatok az Invitelnél

forrás: Prím Online, 2012. november 13. 14:29

Az Invitel elmúlt hónapokban végrehajtott fejlesztéseivel a lehető legmagasabb szintre szeretné emelni az otthoni televíziózás, internetezés, szórakozás élményét. A cég elmúlt időszakban történt hálózatfejlesztéseinek köszönhetően már közel 300 ezer háztartás számára érhetők el az 50, 120 vagy akár a 150 Mbit/s internetcsomagok és az interaktív televíziós kínálat. Emellett a megújult termékportfólióhoz az Invitel legújabb, téli akciójában a legmodernebb technikai eszközök közül válogathatnak a szolgáltató meglévő- és új ügyfelei. A Mixer csomagok mellé választható új, akciós eszközök még nagyobb élménnyé teszik az Invitel modern szolgáltatásait: az extra gyors internetet, a HD adókat, az interaktív tévézést vagy éppen a mobilinternetet.

A tél ajánlata: csúcskategóriás eszközök kamatmentes részletre a Mixer csomagok mellé

Az extra sávszélességhez extra eszközök is járnak. Az Invitel akciós kínálatában található újgenerációs Samsung notebook (Samsung NP300E5C-A02HU Notebook) vagy éppen az internetre kapcsolható Samsung SmartTV (Samsung Smart TV - UE32EH5300WXXH) jó választás azoknak, akik szeretnék kihasználni a gyors internetben rejlő előnyöket. Az okostelevízión nemcsak a HD adás és az interaktív tévézés jelent igazi élményt, de internetezhetünk, YouTube videókat nézhetünk vagy akár a Facebookra is csatlakozhatunk segítségével. Sőt ha mindez nem lenne elég, a készülékre különböző applikációkat is feltölthetünk a Samsung kínálatából. Emellett az otthoni televíziózást teheti még tökéletesebbé a Samsung 80 cm képátmérőjű LED TV-je is (LED TV - UE32EH5000WXXH), amely kiváló párost alkot az Invitel interaktív tévé szolgáltatásával, de szintén élménydús szórakozást nyújthat az ugyancsak kamatmentes részletre megvásárolható Xbox 360 is a mozgásérzékelős Kinect kiegészítővel és a hozzá járó 3 ingyenes játékkal.

Ráadás: 3 hónapig egy választott szolgáltatás díjmentesen

Az Invitel a kamatmentes részletre elvihető eszközökön túl egy másik kampányt is indított: bármilyen Mixer csomag megrendelése esetén egy választott szolgáltatást 3 hónapon keresztül díjmentesen biztosít új ügyfelei számára. Ráadásul az Invitel téli akciói összevonhatók, így a kamatmentes eszközvásárlási ajánlat és a 3 hónapig díjmentesen választható szolgáltatás együtt is igénybe vehető a szolgáltatónál.