Szuperintelligens kamera, projektoros és duplakártyás okostelefonok a Telenortól

forrás: Prím Online, 2012. november 22. 12:53

Megérkezett a Telenorhoz a világ egyik legokosabb fényképezőgépe, a Samsung Galaxy Camera. A szolgáltató a mobilfotózást kedvelők mellett az egyszerre több telefonszámot használó, valamint a mozizni vágyó ügyfeleit is újdonságokkal várja: kínálatában már kapható a dupla SIM-kártyás Samsung Galaxy Ace DuoS és a projektoros Samsung Galaxy Beam.

Mostantól a Telenor ügyfelei számára is elérhető a Samsung Galaxy Camera. A koreai gyártó legújabb, négymagos, 1,4 gigahertzes processzorral felszerelt fényképezőgépe a professzionális fotózás élményét ötvözi az okostelefonok funkcióival és intelligenciájával, új korszakot nyitva a mobilfotózásban. A Galaxy Camera-ról, amely közvetlenül képes kapcsolódni a világhálóhoz, azonnal, több csatornán is megoszthatók a fotók és videók az Android legújabb változatának köszönhetően.



A készülék 16,3 megapixeles kamerájával és speciális fényképezési módjainak használatával bárki profi fotókat készíthet kedvezőtlen fényviszonyok vagy akár gyorsan mozgó témák esetén is, sőt akár hangvezérléssel is. A képek és HD videók a készüléken könnyedén tallózhatók, szerkeszthetők a 4,7 hüvelykes, HD Super Clear Touch kijelző segítségével. A minőségi fotózáshoz a minimalista, organikus kialakítás is hozzájárul: a készülék ergonomikus íveinek köszönhetően minden fontosabb beállítás egyetlen érintéssel elérhető.

A Telenor készülékportfóliójának másik újdonsága az egyszerre két SIM kártyát kezelő, androidos Samsung Galaxy Ace DuoS. Így mostantól azoknak sem kell több készüléket maguknál hordaniuk, akik például külön munkahelyi és privát mobilt használnak.

A szolgáltató ügyfelei már megvásárolhatják a Samsung Galaxy Beamet is. A kétmagos, 1 GHz-es processzorral és 2000 mAh-s akkumulátorral felszerelt okostelefonban egy projektor is helyet kapott, mellyel akár 150 cm átmérőjű kivetített képet lehet létrehozni. A fiatalos tervezésű Beammel így tulajdonosa bárhol, bármikor prezentálhat vagy mozivászonná alakíthatja szobája falát.

A Telenor karácsonyi ajánlatában a Samsung Galaxy Ace DuoS Smarttarifa 4 előfizetéssel, míg a Samsung Galaxy Beam Smarttarifa Extra 6 tarifacsomag választásakor, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással már 0 forintért megvásárolható. A Samsung Galaxy Camera Hipernet Médium csomaggal 29 990 forintos kezdőrészlet befizetésével megvehető 12 havi 5 830 forintos részletre, 99950 forintos teljes áron, kétéves hűség és kétéves tarifamegtartás mellett.

Specifikáció

Samsung Galaxy Camera

    Operációs rendszer: Android 4.1 (Jelly Bean)
    Kijelző: 4,77” HD Super Clear LCD
    Kamera: 16,3 MP, 21x-es optikai zoom, F2.8, 23 mm lencsék
    Processzor: négymagos, 1,4 GHz
    Memória: 1 GB RAM, 8 GB tárhely
    Akkumulátor: 1650 mAh

Samsung Galaxy Ace DuoS

    Operációs rendszer: Android 2.3. (Gingerbread)
    2 db normál méretű SIM foglalat
    Kijelző: 3,5”
    Kamera: 5 MP, autófókusz
    Processzor: 832 MHz
    Memória: 3 GB belső tárhely
    Akkumulátor: 1300 mAh

Samsung Galaxy Beam

    Operációs rendszer: Android 2.3. (Gingerbread)
    Kijelző: 4”
    Kamera: 5 MP, autófókusz
    Processzor: kétmagos, 1 GHz
    Memória: 8 GB belső tárhely, 32 GB-ig bővíthető
    Akkumulátor: 2000 mAh

További információ: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung-mobiltelefon