Színes nyomtatás KKV-knak a Xerox új A3-as nyomtatójával

forrás: Prím Online, 2012. december 11. 11:24

A Xerox felmérése szerint, a fekete-fehér helyett színesen nyomtatott dokumentumokon megjelenő információ befogadása nagyságrendekkel egyszerűbb, továbbá meggyőző ereje is nagyobb olyan döntési szituációkban, mint a vásárlás. A kis irodák eddig a magas nyomtatási költségek miatt kényszerültek lemondani a színes nyomtatással járó előnyökről. A Xerox számukra készítette el a Phaser 7100 színes nyomtatót.

A mindössze 40 cm magas berendezés könnyedén elhelyezhető egy asztalon is, ugyanakkor percenként 30 lap nyomtatására képes akár A3-as méretben is. Az 1200*1200 dpi felbontású nyomtatóval a KKV-k professzionális minőségű marketing anyagokat, fotókat vagy prezentációkat nyomtathatnak házon belül.

A Phaser 7100 további előnyei:


·    Az alapfelépítésben 250 lap befogadására képes tálca kapacitása kibővíthető akár 2050 lapra is, így ritkábban válik szükségessé a papírfeltöltés.
·    A beépített Ethernet csatlakozás Wi-Fi eléréssel is kibővíthető, így a munkatársak nagyobb szabadsággal nyomtathatnak hordozható számítógépeikről.
·    A berendezés alkalmas a színes és a fekete-fehér nyomtatás nyomon követésére, amiről kimutatások készíthetők.