Kelet-Európában is elérhető a rara.com digitális zeneszolgáltatása

forrás: Prím Online, 2012. december 21. 09:05

A brit székhelyű web és mobil alapú zenei szolgáltató ünnepi kampányba kezd, amelyben olyan nemzetközi sztárokat vonultat fel, mint az angol dalszövegíró-énekes Ellie Goulding, az amerikai futballcsillag, Victor Crux, illetve a Smash-ből ismert Megan Hilty. Az ünnepi zenei program segít emlékezetesebbé tenni az ünnepeket. Új felhasználói számára a rara.com 7 napra ingyenesen teszi hozzáférhetővé zenei szolgáltatását webes és mobil platformjain a következő kuponnal (voucher code): HOLIDAY2012

Az ünnepi promóció 2012. december 20-tól 2013. január 31-ig tart.

Kelet-Európában is elérhető a rara.com
A rara.com 6 teljesen új országot kapcsol be szolgáltatási területébe Kelet-Európából: Lengyelországot, Magyarországot, Csehországot, Litvániát, Lettországot, és Észtországot.* Minden bekapcsolt új országban helyi és nemzetközi zenei katalógus, zenék és helyi szakértők által összeállított zenei listák is elérhetők lesznek.

Kelet-Európa bekapcsolásával, a rara.com azonnal hozzáférhető streamelt zenéket kínál minden PC és Mac, továbbá iPhone, iPad, iPod Touch tulajdonosnak, illetve Android és Windows 8 rendszereket használó mobileszköz tulajdonosoknak immár 33 országban (USA, Kanada, Nagy-Britannia, Írország, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Németország, Ausztria, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Svájc, Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Portugália, Lengyelország, Magyarország, Csehország, Litvánia, Lettország, Észtország, Mexikó, Brazília, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr, Hong Kong, Tajvan, Malajzia, és Dél-Afrikai Köztársaság) – 2013-ban további terjeszkedés várható.

[PIAS] licencek
A rara.com most bejelentett licencszerződése, amelyet vezető független forgalmazóval – a [PIAS]-szal – kötött, további független művészek csatlakozását, összességében pedig mintegy 18 millió licencelt dalt jelent. 

A [PIAS]-szal való megállapodás a rara.com korábbi globális zenei jogokkal foglalkozó ügynökségeivel történt megegyezések folyománya. A rara.com korábban olyan zenei forgalmazókkal állapodott meg, mint a The Orchard, az INgrooves Fontana, a Believe Digital és a VidZone Digital Media.

Egyedi, bevezető árazás
A ingyenes próbahét után a rara.com-hoz való hozzáférés ára mindössze 99 eurócent/hó, az első három hónap után pedig 4,99 font vagy euró havonta az webes hozzáférésért. A mobil+webes hozzáférésért (iOS, Android, Windows 8) az első három hónapban 1,99 font vagy euró a havidíj, utána pedig 9,99 font vagy euró, országtól függően.

Kelet-Európai árak
Nemzetközi előfizetés esetén: