Szakmai szeminárium – fókuszban az IBM Rational termékcsalád

forrás: Prím Online, 2013. március 5. 16:48

Március 21-én az IBM Magyarország és a Ker-Soft Számítástechnikai Kft. közös szakmai szemináriumot szervez, ahol áttekintik az IBM Rational termékcsaládot, és gyakorlati példákon keresztül mutatják be az eszközökben rejlő lehetőségeket.

 

Az IBM és a Ker-Soft közös szakmai szemináriuma során az érdeklődők megismerhetik az IBM Rational termékcsaládot, és egyben gyakorlati példák is segítenek közel kerülni az eszközökhöz, kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket. Az IBM Rational nem más, mint az üzleti igények világának szoftverfejlesztési környezete.

 
Az IBM eszközökről érdemes kiemelni, hogy piacvezetőnek számítanak az alkalmazásfejlesztés teljes életciklusának kezelésében a követelmények összegyűjtésétől, a kódoláson keresztül egészen a tesztelésig. Ezt több vezető piackutató cég is elismeri. Mindemellett az IBM teljes körű fejlesztési környezetet kínál a vállalatoknak az üzleti folyamataik integrálásához a cégen belül és az ügyfeleiknél egyaránt.
 
A szeminárium március 21-én, a Danubius Hotel Flamenco Konferencia termében (1113 Budapest Tas vezér u. 3-7.) lesz. A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges, amely az alábbi linken megtehető. Itt a részletes program is olvasható.
 
Regisztráció: http://www.kersoft.hu/IBMRationalRendezveny2013/