Ilyen lett volna eredetileg az iPhone?

Czipperer Dia, 2013. március 11. 16:42

A Mashable hírei között böngészve találtam rá egy érdekes képre, amelyről azt állítják, egy korai iPhone-prototípust ábrázol. A különbség látványos.

Az alábbi képen egy nemrég felbukkant fotó látható, amely állítólag egy korai iPhone-prototípust ábrázol. Már első ránézésre is egészen különbözik „rokonától”, hát, még ha jobban megnézzük a specifikációkat. 

 Az első képen az állítólagos iPhone, a másodikon az iPhone látható

 
A képeket az Ars Technica technológia portál tette közzé, mondván, hogy a készülék egy korai iPhone-prototípus, amely sokkal nagyobb, mint amit ma ismerünk. Egészen pontosan 7,87 hüvelykes kijelzővel bír, ami inkább az iPad mini 5,3-as méreteihez áll közelebb. 
 
A processzor órajele 200-300 MHz között mozog, ami jóval kisebb, mint az első modellé. Emellett több olyan funkcióval is bír, amelyek inkább egy PC sajátosságainak felelnek meg: USB csatlakotás, Ethernet port.
 
Az első iPhone 2007-ben látott napvilágot, ez a kép pedig a forrás szerint 2005-ben készült. Az Ars azt állítja, hogy a fotókat az Apple egy korábbi alkalmazottja juttatta el hozzájuk.
 
Forrás: Mashable.com, Arstechnica.com