Verbatim Folio tokok iPhone, iPad és Kindle eszközökhöz

forrás: Prím Online, 2013. március 12. 15:38

A Verbatim bemutatta új, vonzó kinézetű Folio tokokat, amelyeket arra terveztek, hogy biztos védelmet nyújtsanak, miközben színeik és stílusuk saját egyéniséget kölcsönöz digitális eszközeinknek. Az iPad, iPhone és Amazon Kindle eszközök tulajdonosai, akik olyan táskát keresnek ami hosszú távon is megállja a helyét elégedettek lesznek a Verbatim új, vékony, könnyű és ütésálló Folio táskáival, amiket arra terveztek, hogy védelmet nyújtsanak a véletlenszerű ütődések ellen úgy, hogy emiatt sem vastagabbak, sem nehezebbek nem lettek.

Folio Pro Bluetooth billentyűzettel

A Folio Pro táskát iPad 2-höz és az új iPad-hez tervezték. Felülete érdesített, a tabletek felállíthatóak és tartozik hozzá, egy vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet is, amit utazásnál kényelmesen belehelyezhetünk. A koncepció lehetővé teszi az iPad-felhasználók számára, hogy professzionális munkaállomássá alakítsák tabletüket, ami így majdnem képes helyettesíteni akár egy laptopot is.

A Folio Pro tok egy „Smart Stand” funkcióval is rendelkezik: az egyedi eltávolítható fedlap behajtható, így alátámasztja a tabletet fekvő és álló helyzetben is. A táskába helyezett iPad-en minden port elérhető és a hátsó kamera is szabadon marad. Mindemellett a borítólap is eltávolítható, így a felhasználó továbbra is használhatja az Apple Smart Cover™-t (egy mágneses fedlap, ami automatikusan készenlétbe helyezi a tabletet, ha kinyitjuk, lecsukásnál pedig kikapcsolja).

Az angol, német francia, spanyol, olasz és norvég nyelvű, ultrakompakt Bluetooth billentyűzet 14 dedikált gombbal rendelkezik különböző Apple iOs funkciókhoz, többek között elérhető a kivágás, a beillesztés és a visszavonás funkció, a fényerő és a hangerő közvetlen beállítása. A puha billenytűk érintése kellemes, kényelmes rajtuk a gépelés. A Folio Pro ajánlott európai fogyasztói ára 99€.

Folio Slim tok Bluetooth billentyűzettel az iPad 2-höz és az új iPad-hez

A Verbatim kifejlesztette a Folio tokok vékony verzióját a Folio Slim-et becsúsztatható billentyűzettel, ami kevésbé merev mint a Folio Pro, azonban még így is megfelelő védelmet nyújt a képernyőnek, két látószög is beállítható rajta és laptop-stílusú billentyűzettel van ellátva. Vastagsága a tablettel együtt is kevesebb, mint 19mm. A kompakt, könnyű súlyú tok minden iPad funkcióhoz teljes elérhetőséget biztosít. A Folio Slim ára 69,99€.

Folio Amazon Kindle-hez

A 7 colos Kindle Fire-hez és Kindle HD-hez tervezett Verbatim Folio védőtáskákat könnyedén ki tudjuk támasztani, ha videókat szeretnénk nézni. Az Kindle-hez tervezett Folio egy beépített LED lámpával segíti az olvasást, ha a fényviszonyok ezt megkövetelik. Minden modell csatos zárral van felszerelve, hogy az e-könyv olvasókat a helyén tartsa, belsejük pedig rendkívül puha, hogy megfelelő védelmet nyújtson a képernyőnek.  A táskák eleganciáját emeli a fedlap tekervényes formaterve és az elérhető színek: ezüst, fehér és bronz. Ára: €24,99.

Folio iPad Mini-hez

Az iPad Minihez tervezett folio tok szintén tartalmazza a „Smart Stand” funkciót, így az eszközt álló helyzetbe rakhatjuk, ha filmet szeretnénk nézni rajta. A táskák külső része kiváló minőségű érdesített anyagból készült, hogy könnyebb legyen megfogni, belül pedig puha, hogy maximális védelmet nyújtson a kijelzőnek. Az iPad Minihez készült folio tok kék, szürke, narancssárga, zöld, és rózsaszínű változatban is kapható. Ára: 29,99€.

Folio iPhone 5-höz

Az iPhone 5 készülékek tulajdonosai számára a Verbatim Folio Pocket remek megoldás, ha meg akarják védeni telefonjuk fedlapját és hátulját a karcolásoktól. A kiváló minőségű becsukható tok a telefon minden gombjához és funkciójához elérhetőséget nyújt, anélkül, hogy ki kéne venni belőle a készüléket. A telefon bepattintható egy kemény keretbe a tok belsejébe. A mágneses pánt biztonságosan zárva tatrja a tokot ha szükséges, ugyanakkor könnyen és kényelmesen nyitható is. A Folio Pocket barna, sárga, fekete színben kapható és szintén tartalmazza a „Smart Stand” funkciót, amennyiben a telefonunkat felállítva szeretnénk azon filmet nézni. Ára 19,99€.