Qualysoft: Terjeszkedési tervek Lengyelország, Csehország, és Svájc felé

forrás: Prím Online, 2013. április 15. 16:05

A nemzetközi IT szolgáltató a 2012-es évre 35%-os növekedést jelentett be, és Európa-szerte jelenleg több mint 350 munkatárssal sikeresen működik a piacon. Ez a szám kereken 50 fővel magasabb az előző évinél. A Qualysoft a továbbiakban is a munkavállalói létszám bővítését tervezi.

Oros Péter, a Qualysoft Csoport elnökének tájékoztatása szerint egyedül Ausztriában 15 új munkatársat keresnek az IT- és BPM Consulting, a Projekt Management, Szoftverfejlesztés területekre, valamint a tervezett új üzleti területeken vezetői és kereskedelmi pozíciókba is. A többi európai telephelyen is erős létszámbővülést terveznek. A 2013-as évre a Qualysoft 40%-os bevétel növekedést céloz meg, ezenfelül új országokban jelenne meg Közép- és Kelet-Európában. Jelenleg Lengyelország, Csehország és Svájc a célja az expanziónak. A következő 3-5 évben a Qualysoft a tőzsdén is szeretne megjelenni.

Oros Péter, Qualysoft CEO: “Vállalatunk a legjobb példa arra, hogy a megfelelő stratégiával nehéz piaci körülmények között is növekedni lehet. 2012 elején a Qualysoft ügyfeleinél is negatív tendenciák mutatkoztak, melyek a gazdasági helyzet következtében az IT-költségvetések jelentős csökkenéséhez vezettek. Ezek a körülmények arra ösztönöztek bennünket, hogy a kiadásainkat optimalizáljuk, befektetéseinket hatékonyabbá alakítsuk, valamint szolgáltatási portfóliónkban az Alkalmazás-menedzsment, a Nearshoring és központi rendszerek nemzetközi bevezetésére koncentráljuk. Ennek köszönhetően a tavalyi évben is átlag feletti növekedést értünk el. Sikereink legfontosabb okai a piaci körülmények megfelelő innovatív kezelése, mindig a legújabb technológiák használata, valamint ügyfeleink igényeinek rugalmas kezelése.”