MobileNAV: vállalatirányítás mobilról

forrás: Prím Online, 2013. április 16. 14:55

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer mobil eszközökön elérhető alkalmazásának kifejlesztéséhez járult hozzá az Új Széchenyi Terv.

A MultiSoft Számítástechnikai Kft. 16.593.212 Ft összegű vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A MultiSoft a pályázaton elnyert összeget a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer mobil eszközökön elérhető alkalmazásának kifejlesztésére fordította.

A projekt eredményeképpen létrejövő MobileNAV termék legfontosabb jellemzői:

- Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerrel való integráció,
- három legnagyobb okostelefon platformot támogató kliens,
- szerver oldali konfiguráció, testreszabás elegendő, így nem kell a kliens alkalmazások verzióját frissíteni,
- on-line adatelérés,
- többnyelvűség,
- az okostelefonok egyéb tulajdonságainak kiaknázása (pl: vonalkód-olvasás, email küldés, telefonhívás)

A MobileNAV alkalmazás, azon cégek számára ajánlott, amelyek jelenleg is Microsoft Dynamics NAV rendszert használnak és biztosítani szeretnék az irodán kívül dolgozó kollégák számára is a távoli munkavégzést. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók naprakész adatokhoz, információkhoz férjenek hozzá akkor is, ha éppen nem tartózkodnak a telephelyen.

A projekt végeredménye egy komplex, innovatív termék, mely nemcsak Magyarországon, hanem az egész régióban új üzleti szegmenst fog nyitni.