IKEA „Kertberendező” mobilalkalmazás

forrás: Prím Online, 2013. április 18. 10:05

Az IKEA új online kampánya részeként egy különleges weboldal készült, ahonnan az érdeklődők letölthetik a „Kertberendező” nevet viselő mobilalkalmazást. Az alkalmazás segítségével kipróbálhatják, hogyan nézne ki a kertjük az IKEA kültéri bútoraival berendezve.

A honlap kezdőoldalán a látogatók 4 egyszerű lépésben ismerkedhetnek meg az okostelefonra kifejlesztett alkalmazás használatával. Az alkalmazás segítségével kipróbálhatják, hogyan nézne ki a kertjük az IKEA kültéri bútoraival berendezve. Annyit kell csak tenniük, hogy készítenek egy fotót a kertjükről vagy erkélyükről, és beillesztik a képbe az IKEA egyes kültéri bútorait. Kiválaszthatják egy adott sorozat termékeit, áthelyezhetik és elforgathatják az egyes darabokat, pont úgy, mint ahogy otthon is tennék. Az újonnan megtervezett kertek vagy erkélyek fényképeit megoszthatják a Facebookon, vagy e-mailben is elküldhetik. Az e-mailben a kiválasztott kültéri bútorok ára is szerepel.


Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerű okostelefonokra az App Store-ból illetve a Google Play-ből.