1000 forintért is kijuthatunk a Szigetre

Czipperer Dia, 2013. május 2. 14:55

Az idei Fesztiválköztársaságban új jegy is kapható lesz („visitor”), melynek lényege, hogy bárki bekukkanthat egy órára a fesztiválra, és eldöntheti, tetszik-e neki, amit ott lát, majd megválthatja jegyét, vagy szép csendben távozhat.

1 óra 1000 Ft – mostantól így is járhatunk majd a Szigetre. Akik már régen voltak, elfelejtették, milyen is a fesztivál, vagy elsőként szállnak ringbe, azok beléphetnek egy órára, majd, ha úgy döntenek időznek még egy kicsit, automatikusan a mobil percdíjas tarifa lép életbe.

 

Tehát akinek a szolgáltatója lehetővé teszi, mobiltelefonos vásárlással idén alkalom adódik 1000 forintért venni limitált időre érvényes ún. „visitor” jegyet a Szigetre. Persze, ha tovább tart egy koncert, akkor választhatjuk a korábbi percdíj alapú opciót is, így az eltöltött percek után fizetünk csak.

 

A Fesztiválköztársaság koncepció számtalan újdonságot tartogat a „szigetelők” számára, de azért a korábbi években nagy sikernek örvendő kedvezményes Diákbérlet idén is megmarad. A csoportba szerveződő diákok akár 50%-os kedvezménnyel juthatnak hetijegyhez.

 

Szintén fél áron juthat be napijeggyel, aki este 11 óra után váltja meg az aznapi jegyét, amivel másnap reggelig lehet bent tartózkodni.

 

Két éve működik már az ún. CityPass, melynek megváltásával, az ingyenes tömegközlekedés mellett Budapest számos intézményét is kedvezménnyel lehet meglátogatni. Idén ez a szolgáltatás is él tovább.

 

És május 5-ig tart még az elővételes jegyvásárlási időszak.  A többi kedvezmény pedig még tovább, úgyhogy érdemes figyelni őket.

 

Részletek a http://sziget.hu/fesztival/jegy oldalon.