X. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

Czipperer Dia, 2013. május 8. 12:55

Május 9-10. között rendezik meg X. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát SmartCommerce: a jövő (e-)kereskedelme címmel Gárdonyban. Középpontban az okos eszközök és megoldások állnak majd.

 

Holnap tehát kezdetét veszi a SzEK.org konferenciája, ahol a résztvevők az okos eszközök nyomán megismerkedhetnek az okosodó kereskedelem nyújtotta lehetőségekkel, és az ezekhez kapcsolódó üzleti kihívásokkal.

 

Az idei témát az internetezési szokások átalakulása hívta életre, mely fokozatosan, az okostelefonok, táblagépek megjelenésével formálódott. Ennek nyomán a webnek nemcsak a funkciója, hanem a viselkedése, arculata is megváltozott.

 

Az új eszközök összekapcsolják az online és offline világot, hatalmas lehetőségeket teremtve ezzel e-kereskedelemben. Nemcsak az e-kereskedelem tör be a hagyományos üzletek világába, hanem fordítva is: a hagyományos kereskedők és szolgáltatók is új lehetőséget kapnak.

 

A mai felgyorsult, mobilizált világban egyre inkább az kerül a fókuszba, i képes minket útközben is elérni. Vagyis az e-kereskedelemnek ehhez a feladathoz kell „okosodnia”, fejlődnie, és tartania a lépést az aktuális trendekkel. Gárdonyban, a Vital Hotel Nautisban ezek a témák kerülnek majd a középpontba.

 

A részletes program a konferencia oldalán tekinthető meg.