HP – növekvő hatékonyság a minőség feladása nélkül

forrás: Prím Online, 2013. május 9. 08:45

A HP bejelentette, hogy kibővíti nyomtató és képfeldolgozó portfolióját, amelynek célja, hogy a kis- és középvállalkozások (KKV), valamint a vállalatok hatékonyságnövekedést és költségcsökkentést érjenek el a megszokott minőség feladása nélkül. 

"A különféle szervezetek új megoldásokat keresnek munkatársaik termelékenységének javításához, úgy, hogy az ne járjon a költségek emelkedésével." - mondta Pradeep Jotwani a LaserJet és Enterprise Solutions üzletág vezető elnökhelyettese. "A HP legújabb nyomtatási és szoftveralapú technológiái lehetővé teszik az üzleti vállalkozásoknak, hogy egy összekapcsolt, virtuális munkahelyet alakítsanak ki a lehető legalacsonyabb költségek mellett.”

 

 

A nyomtatási és képfeldolgozó eszközök javítják a KKV-k és a vállalati munkacsoportok hatékonyságát

 

A nyomtatóparkjuk hatékony üzemeltetésére törekvő KKV-k és vállalatok számára a HP hat új terméket kínál, amelyek könnyek integrálhatóak az IT rendszereikbe.

 

A szegmensében a leggyorsabb nyomtatási sebességet és a legnagyobb papír kapacitást nyújtó HP LaserJet Pro MFP M521 megbízható és megfizethető nyomtatási, lapolvasási, másolási és faxolási lehetőséget kínál a minőségi és hatékony üzleti felhasználáshoz.

A HP LaserJet Pro MFP 521 színes érintőképernyős kezelőpaneljén keresztül a felhasználók könnyedén tudnak tartalmakat kinyerni a HP Connected  applikációkból és közvetlenül a készülékről indíthatnak nyomtatást. A dupla-fejű lapolvasó a duplex feladatok gyorsabb elvégzését teszi lehetővé és felhőbe szkennelés (scan-to-cloud) funkció segítségével a vásárlók könnyedén tudják a szükséges dokumentumokat elérni és a kívánt helyre eljutatni.

 

A HP LaserJet Enterprise M725 teljes vállalati munkacsoportoknak kínál biztonságos és alacsony költségű, nagy-mennyiségű nyomtatási és képfeldolgozási lehetőségeket. A vásárlók ugyancsak egyszerűsíthetik munkafolyamataikat azáltal, hogy a papíralapú dokumentumokat a készülék színes 8 inches érintőképernyőjén tekintik meg, szerkesztik és az anyagokat erről küldik tovább digitálisan. A HP LaserJet Enterprise M725 a vállalati IT szakemberek által könnyedén kezelhető és személyre szabható, a központilag beállítható nyomtatási szabályoknak és biztonsági szinteknek köszönhetően.

 

 

 

A HP Officejet Pro 251dw Printer és HP Officejet Pro 276dw MFP megbízható professzionális nyomtatás nyújt egy lézernyomtató(1) oldalankénti nyomtatási költségeinek akár a feléért is. A felhasználók az egyes feladatokat folyamatosan menedzselhetik, azáltal, hogy közvetlen hozzáférésük van a beállításokhoz és a hatékonyságot javító üzleti alkalmazásokhoz az eszköz színes érintőképernyőjén keresztül. A nyomtatók ezen kívül olyan vállalati felügyeleti lehetőségeket is támogatnak, mint amilyen az eddig csupán a HP Laserjet termékeknél elérhető Web Jetadmin.

 

 

Azon szervezetek számára, akik a házon belüli költséghatékony, széles formátumú nyomtatásra keresnek megoldást, a HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One különféle formátumokban kínál nyomtatási, lapolvasási, faxolási és másolási lehetőségeket a nyomdáknál alacsonyabb költségek mellett(4).  A nyomtatóval a felhasználók magas színintenzitású dokumentumokat nyomtathatnak, többek között 3x5 inch és 13x19 inch méret közötti keretmentes brosúrákat és szórólapokat.

 

Ezek az eszközök könnyen kezelhetők és karbantarthatók a vállalati felhasználásra kész kezelési megoldásokkal, mint amilyen a HP Universal Print Drivers, HP Managed Print Services és a HP Web Jetadmin szoftver. A fogyasztók ugyancsak menet közben közvetlenül nyomtathatnak a termékekre a különféle eszközökről a HP ePrint (5), AirPrint és DirectPrint szoftvereknek köszönhetően.

 

A HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed Scanner olyan KKV-k számára lett kialakítva, amelyeknél a lapolvasó választásakor kiemelt szerepe van a könnyű használhatóságnak és a minimális környezeti lábnyomnak. A HP Scanjet Pro 3000 egyszerűvé és gyorssá teszik a vállalkozások számára a szkennelést az egymenetes kétoldalas beolvasással és a HP EveryPage technológia segítségével, mely a hibás lapbehúzások kivédését valamint az ultrahangos dupla behúzás érzékelést biztosítja.

 

HP Extstream Delivery Manager

 

Azon szervezetek számára, amelyek olyan információkat, mint a közüzemi számlákat vagy a hitelkártya kimutatásokat különféle csatornákon kívánják eljuttatni, a HP bemutatta a fejlesztett HP Exstream Delivery Manager alkalmazását, ami biztosítja, hogy a felhasználók minden tartalmat megkapjanak.

 

Abban az esetben, amennyiben az elektronikus fogyasztói kommunikáció nem jut el a címzetthez, a HP Exstream Delivery Manager automatikusan egy másik csatornát (pl. sms-t) használ addig, amíg a felhasználó meg nem kapja.

 

A HP képfeldolgozó és nyomtató eszközeiről, valamint szoftvereiről további információt a hivatalos oldalon talál.