A Sharp legújabb 3D LED televíziója a nappali ékköve lehet

forrás: Prím Online, 2013. május 13. 10:36

A Sharp bemutatja új csúcsmodelljét, a 80 colos, LED háttérvilágítású LCD TV-jét, a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E modellt, amely páratlan képminőséggel rendelkezik méretét és képélességét tekintve is. Ugyanakkor kiváló energetikai jellemzőkkel is büszkélkedhet, hiszen A+ besorolással rendelkezik.

Az impresszív méretű, 80 colos képernyőnek köszönhetően a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E LED TV majdnem életnagyságú képeket és valósághű élményt nyújt, a nappaliból stadiont, színházat vagy arénát varázsolva. A harmadik generációs, négyszínű Quattron technológiával, al-pixel vezérléssel és Clear Picture processzorral rendelkező új Sharp TV kiváló 2D-s és 3D-s képminőséget nyújt élethű színmegjelenítéssel.

Emellett az Active Motion 800-ban alkalmazott technológia csökkenti a gyorsan mozgó tárgyak elmosódását és javítja a kép élességét is. Az új TV PVR funkciója lehetővé teszi, hogy a műsorokat a televízió USB csatlakozóján keresztül egy külső meghajtóra rögzítsük, de akár Divx fájlokat is lejátszhatunk róla. Az új modell rendelkezik az összes jelenleg elérhető digitális tunerrel.

 

Az LC-80LE857E modell bevezetésével a Sharp bővíti nagyképernyős televízió kínálatát. Az LE857E sorozat új modelljei között 60” és 70” képátlójú TV-k is találhatók. Valamennyien keskeny alumínium kerettel rendelkeznek, ami rendkívül modern hatást eredményez és ennek köszönhetően megjelenésük a nappali igazi gyöngyszemévé teszi őket.

 

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E TV-készülék nemcsak kivételes mérete és képminősége, hanem továbbfejlesztett funkciói miatt is vonzó választási lehetőséget jelenthet a potenciális vásárlók számára, mert azok igazi multimédiás központtá teszik a TV-t. A nyílt forráskódú webböngészővel ellátott új AQUOS NET platformnak köszönhetően a nézők korlátlan internet-hozzáféréssel rendelkezhetnek, valamint számos különböző alkalmazást érhetnek el.

 

A kétmagos processzor segítségével pedig a készülék működtetése határozottan egyszerűbb és gyorsabb. További érdekes jellemzője az új Sharp AQUOS Quattron 3D LED TV-nek, hogy a megfelelő Androidos vagy iOS alkalmazás segítségével akár okostelefonról, vagy táblagépről is vezérelhető a képernyő.

 

Az LE857E sorozat emellett támogatja a HbbTV Hybrid TV-t, ami a DVB-T alapú digitális földfelszíni televíziózást ötvözi az internetes adatátvitellel.

 

 

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857 modell rendelkezik az ún. Wallpaper, azaz tapéta funkcióval, mely lehetővé teszi, hogy állóképeket jelenítsünk meg a televízió képernyőjén. Ezáltal a kikapcsolt készülék nem csak egy fekete folt a falon, hanem megjeleníti az általunk kiválasztott képeket, legyenek azok grafikák, fényképek vagy akár kedvenc műalkotásaink reprodukciói.

 

Ugyanakkor ez nem klasszikus "diavetítés" módot jelent, mivel a kép fényereje‪ közel azonos az eredeti festmények fényerejével. Wallpaper módban a készülék csupán 30-40 W-ot fogyaszt - egy kisebb villanykörtével megegyező energiát, a fényerő pedig csak 30cd. Egy ilyen finoman bemutatott kép kiváló kiegészítő dekoráció lehet bármilyen belső térben.