Üzleti HP noteszek és nyomtatási megoldások

forrás: Prím Online, 2013. május 13. 15:36

A kis- és középvállalkozások számára fejlesztett új termékeket, technológiákat és eszközöket mutatott be ma a HP.

A KKV-k sokszor nehezen hoznak döntést IT beruházásaik során, mert a teljesítmény, minőség és dizájn megfelelő keverékét nehéz kiválasztani.

Erre a problémára adnak választ a HP üzleti környezetbe könnyen integrálható, nagyteljesítményű, lendületes formatervezésű noteszgép sorozatai és megbízható nyomtatási megoldásai. A vállalkozások költségvetéséhez igazodó árkategóriában kínálja mindezt a HP, szem előtt tartva, hogy hatékonyak és könnyen kezelhetőek legyenek a termékek.

·    HP ProBook 400 Sorozat: letisztult formatervezésű üzleti noteszgép család, hosszú akkumulátor idővel, strapabíró, biztonsági beállításokkal.
·    HP 200 sorozat: multimedia eszközökkel, az otthoni és munkahelyi hálózathoz is könnyen csatlakoztatható üzleti noteszgép család.
·    A HP Scanjet Sheet-feed Scannerrel (lapadagoló lapolvasó), HP LaserJet és HP Officejet nyomtatókkal mind időt és pénzt spórolhatnak meg a vállalkozások.

HP ProBook 400 sorozat: A minőség, strapabírás találkozása a stílusos formatervvel


A HP ProBook 400 sorozat négy megbízható, KKV-k számára tervezett noteszgépből álló család ár érzékeny ügyfelek számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a dizájn terén sem. A stílusos Meteorite szürke vázzal érkező 17.3”(44cm), 15.6” (40cm) és 13.3” (33.8cm) monitorátmérőkkel, erős Intel és AMD processzorokkal felszerelt sorozat 36 százalékkal vékonyabb és 18 százalékkal könnyebb korábbi társaiknál.

Ez a sorozat a Solid State Drives (SDD) segítségével és 4G WWAN hálózati kapcsolattal gyors és hosszútávon tartható termelékenységet biztosít, a megnyugtató HP Client Security tárasaságában. Emellett a noteszgépeken a prémium minőségű audio és video konferenciákhoz szükséges előre telepített Skype és DTS Sound+ található.

HP 200 sorozat: Alapvető mobilitás, teljes felszereltség, kiemelkedő ár-érték arány


A HP 200 sorozat 15.6” (39.6cm) átmérőjű képernyővel és vezeték nélküli kapcsolattal, valamint erős Intel és AMD processzorokkal felszerelt üzleti noteszgép család.
A kényelmes munkahelyi ,vagy otthoni tartalomfogyasztáshoz és generáláshoz a felhasználóbarát dizájn járul hozzá, miközben a strapabíró váz nyújt védelmet bárhol is legyen a gép.

A tréningektől a sales prezentációkig, a HP 200 sorozat minőségi multimédiával, előre telepített szoftverrel és alkalmazásokkal érkezik. A felhasználók gépüket nagy HD monitorokhoz csatlakoztathatják a beépített HDMI port segítségével, míg az Altec Lansing hangszórók kiemelkedő audio élményt nyújtanak.

Költségcsökkentő HP nyomtatási megoldások


A HP új nyomtatási megoldásai hatékonyak és egyszerűek, a nyomtatás, a tárolás során, és elérésben is megkönnyítik az üzletmenetet.

·    HP LaserJet Pro multifunkciós printer (MFP) M521 sorozat: gyorsan és megbízhatóan szolgálja ki az üzleti igényeket. A  HP ePrint,(11) AirPrint(12) és DirectPrint segítségével okostelefonról, vagy táblagépről bárhonnan nyomtathatunk ezekre az MFP-kre.
·    HP LaserJet Enterprise M725: új vállalati szintű eszköz, biztonságos, nagy mennyiségű nyomtatást és képkezelést tesz lehetővé az A3-as méretig sokféle méretű papírral alacsony beszerzési áron.
·    HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed Scanner: KKV-k számára tervezett kisméretű, egyszerűen használható lapadagoló lapolvasó. 
·    HP Officejet Pro 251dw nyomtató és HP Officejet Pro 276dw MFP professzionális nyomtatásra képes a lézer printerekhez képest akár 50 százalékkal alacsonyabb költségek mellett,(13) valamint könnyen integrálható a meglévő IT infrastruktúrába.
·    HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One segítségével a vállalkozás nyomtatás igénye házon belül is megoldható.

Elérhetőség(15)
A HP ProBook 400 sorozat és a HP 200 Sorozat üzleti noteszgépei az EMEA régióban 2013 májusától elérhetőek. 

A HP LaserJet Pro MFP M521 sorozat, a HP LaserJet Enterprise M725 és a HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed Scanner világszerte kapható már.

A HP Officejet Pro 251dw Printer és a HP Officejet Pro 276dw MFP már az EMEA régióban, a HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One pedig 2013 augusztusában lesz elérhető.

Kapcsolódó képek elérhetők innen: http://www.flickr.com/photos/noguchi/