Idén is megrendezték az LG Mérnöknapot

forrás: Prím Online, 2013. május 16. 09:19

Az LG Electronics (LG) szervezésében idén harmadszorra rendezték meg az LG Mérnöknapot. A Magyar Mérnöki Kamara által akkreditált egész napos konferencia keretében a résztvevők megismerkedhetnek az LG piacvezető VRF (változó hűtőközeg áramú) megoldásaival, valamint komplett épületgépészeti szimulációs rendszerekkel és egyéb újdonságokkal. 

A május 9-én megrendezett, akkreditált mérnöki konferencián több szakmai prezentáción is részt vehettek az iparág képviselői. A Budapesti Műszaki Egyetem és az LG szakemberei előadást tartottak az LG piacvezető változó hűtőközeg áramú (VRF) rendszereiről, a megvalósult projektekről és azokkal kapcsolatos tapasztalatokról, valamint komplett épületgépészeti szimulációs rendszerekről (CFD alkalmazás) és egy különleges CAD-alapú LG HVAC termékkiválasztó tervezői szoftverről (LATSCAD).

A konferencián bejelentették többek között a 2013 júniusától a VRF/ Multi-V szervizhálózat indítását, biztosítva a megfelelő beüzemelést és hoszútávú biztonságos üzemelést. Szó esett az újgenerációs Multi-V IV közelgő bemutatásáról, illetve az LG Tervezői Ösztönző Programról is. Ez utóbbi keretében a kiválasztott épületgépészeti tervezők meghívást nyerhetnek jövőre a párizsi székhelyű LG Energy Laboratory-ba.